Az HBO Max vezetője bejelentette a Jóbarátok forgatásának várható időpontját

A Jóbarátok egy speciális résszel folytatódik majd az HBO Max streaming platformon. A forgatást nyár végére halasztották.

Az HBO Max-on lesz látható a Jóbarátok folytatása

A Jóbarátok című kultsorozat befejező része óta folynak a találgatások, hogy vajon megérné-e folytatni a sitcom sorozatot vagy sem.

jobaratok uj epizod 1
A Jóbarátok szereplői James Burrows rendezővel /Fotó: NBC

Az év elején az HBO bejelentette, hogy egy különleges résszel folytatódik, majd mindenki kedvenc sorozata. A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston pedig azzal lepte meg rajongóit, hogy egy kis jótékonykodásért cserébe a szerencsés rajongók bepillanthatnak a forgatási munkálatokba. A hamarosan induló HBO Max streaming platform egyik nagy durranásának szánják a Jóbarátok visszatérését, írja a Variety.

Már nyár végén elkezdődhet a forgatás

A koronavírus-járvány viszont megbonyolította az HBO Max elindulásának folyamatát is, árulta el a platform vezetője, Bob Greenblatt. Egyelőre nem vették fontolóra az indulás elhalasztását, még akkor sem ha az indulás napjára szánt Jóbarátok-folytatás határidőre való elkészülése kétséges. Greenblatt abban bízik, hogy a különleges epizód forgatása legkésőbb nyár végén elkezdődhet.

Jennifer Aniston nagyon kiakadt a koronavírusra Instagramon

Mielőtt Johnny Depp regisztrált volna Instagramra, előtte egy másik A-listás világsztár, Aniston miatt állt le a közösségi oldal tavaly októberben, annyiran kezdték követni egyszerre. Fél nap alatt 5 millióan jelölték be. A világ legszexibb nőjének mondott modell, Demi Rose után Aniston is kiakadt Instagramon a koronavírus-járványra.

“Nagyon várjuk, hogy ez a speciális rész elkészülhessen, remélhetőleg a nyár végére elkezdődhet, amint a sztárok elérhetőek lesznek és visszatérhetünk a forgatáshoz”  – mondta Greenblatt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból