Nézem Film Az HBO Max vezetője bejelentette a Jóbarátok forgatásának várható...

Az HBO Max vezetője bejelentette a Jóbarátok forgatásának várható időpontját

Promóció

A Jóbarátok egy speciális résszel folytatódik majd az HBO Max streaming platformon. A forgatást nyár végére halasztották.

Az HBO Max-on lesz látható a Jóbarátok folytatása

Promóció
- Advertisement -

A Jóbarátok című kultsorozat befejező része óta folynak a találgatások, hogy vajon megérné-e folytatni a sitcom sorozatot vagy sem.

A Jóbarátok szereplői James Burrows rendezővel /Fotó: NBC

Az év elején az HBO bejelentette, hogy egy különleges résszel folytatódik, majd mindenki kedvenc sorozata. A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston pedig azzal lepte meg rajongóit, hogy egy kis jótékonykodásért cserébe a szerencsés rajongók bepillanthatnak a forgatási munkálatokba. A hamarosan induló HBO Max streaming platform egyik nagy durranásának szánják a Jóbarátok visszatérését, írja a Variety.

Már nyár végén elkezdődhet a forgatás

A koronavírus-járvány viszont megbonyolította az HBO Max elindulásának folyamatát is, árulta el a platform vezetője, Bob Greenblatt. Egyelőre nem vették fontolóra az indulás elhalasztását, még akkor sem ha az indulás napjára szánt Jóbarátok-folytatás határidőre való elkészülése kétséges. Greenblatt abban bízik, hogy a különleges epizód forgatása legkésőbb nyár végén elkezdődhet.

Jennifer Aniston nagyon kiakadt a koronavírusra Instagramon

Mielőtt Johnny Depp regisztrált volna Instagramra, előtte egy másik A-listás világsztár, Aniston miatt állt le a közösségi oldal tavaly októberben, annyiran kezdték követni egyszerre. Fél nap alatt 5 millióan jelölték be. A világ legszexibb nőjének mondott modell, Demi Rose után Aniston is kiakadt Instagramon a koronavírus-járványra.

“Nagyon várjuk, hogy ez a speciális rész elkészülhessen, remélhetőleg a nyár végére elkezdődhet, amint a sztárok elérhetőek lesznek és visszatérhetünk a forgatáshoz”  – mondta Greenblatt.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3