Kiosztotta az edzőteremben őt bámuló öreg fickót

Heidi Aragon személyi edzőként dolgozik, és egy edzőteremben mozgott, amikor észrevette, egy öreg férfi folyamatosan bámulja. Miután nem hagyta abba, úgy döntött, elmondja a véleményét.

Heidi Aragon először megpróbálta finoman jelezni, hogy kényelmetlenül érzi magát

Az amerikai személyi edző felvette az edzését, így kamerára vette a férfi udvariatlan viselkedését, ami így felkerült a TikTokra, írja az LadBible. A felvételen látható, hogy a férfi folyamatosan bámulja, és még le is ül a közelében, hogy jobban lássa a lányt.

Heidi Aragon először megkérte a férjét, hogy álljon kettejük közé, de a férfi ezután sem zavartatta magát, tovább bámulta.

A férfi nem értette, mi a baj a bámulással

Hirdetések
Ezután lett elege, és megközelítette a férfit. Megkérte, hogy hagyja abba, és ha ebben a teremben akar edzeni, akkor nem bámulhatja, mert kellemetlenül érzi magát tőle, ami nincs rendben. A férfi láthatóan nem értette a problémát, annyit mondott, hogy ő csak nézelődik. Heidi közölte, hogy felvette az egészet, tehát ne mondja neki, hogy semmit sem csinált, mikor bizonyítéka van az ellenkezőjéről.

TikTok

No Description

A hozzászólók magasztalták a személyi edzőt, amiért kiállt magáért. Sokan beszámoltak róla, hogy gyakran látnak férfiakat, akik mindig csak üldögélnek és lányokat bámulnak az edzőteremben.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet