Henry Cavill is alig várja már Az Igazság Ligájának Zack Snyder-féle újravágott verzióját

A szuperhősök garmadáját felvonultató gigantikusnak szánt produkcióból, amelynek Supermanként Henry Cavill is része, Zack Snyder, személyes tragédiája miatt, idő előtt távozni kényszerült. Most azonban lehetősége van rá, hogy megmutassa, mi volt a filmmel az eredeti szándéka.

Sok bába közt elveszett

Reméljük, Martin Scorsese nem szól meg minket, hogy az utóbbi időben sokat foglalkozunk a szuperhős-mozikkal. Beszámoltunk róla, hogy Michael Keaton közel három évtized után ismét magára öltheti Batman jelmezét, megnyugtattuk a rajongókat, hogy a Batwoman karaktere Ruby Rose kiszállása után is megmarad, és bemutattuk, hogy verekednek a szuperhősnők a homeoffice-ban.

henry cavill patrick stuart
Patrick Stewart és Henry Cavill / Fotó: Paramount, DC Entertainments

2021 egyik legjobban várt filmje a Variety szerint nem egy újdonság lesz, hanem a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligájának új, rendezői változata. A rendező májusban jelentette be, hogy a 2017-ben bemutatott filmet újravágja, amely majd az HBO Max csatornán lesz látható.

Az Igazság Ligája – magyar előzetes #1

Szinkronos előzetes #AzIgazságLigája című filmhez. Hazai bemutató: 2017. november. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: http://hu.ign.com/ * Facebook: https…

A Supermant (Henry Cavill), Batmant (Ben Affleck), Wonder Womant (Gal Gadot), The Flash-t (Ezra Miller), Aquamant (Jason Momoa) és Cyborgot (Ray Fisher) felvonultató Az Igazság Ligája borzalmas kritikákat kapott, és csalódást okozott a jegybevételek frontján is.

A Spotify legújabb podcastjében DC-s szuperhősök a sztárvendégek

A Spotify régóta szeretne az első számú streaming platformmá válni, ennek érdekében pedig hatalmas összegeket áldoznak izgalmas projektek egész sorozatára. Elmondásuk szerint nehéz jelentős nyereségre szert tenni, ha csak kis körű szolgáltatókkal dolgoznak együtt, míg a podcast műsorok erőteljesebb pozíciót biztosítanának az oldal működtetőinek.

Snyder, aki korábban két kasszasikert, Az Acélembert (2013) és a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalát (2016) rendezte a Warner Bros. DC Comics számára, lánya öngyilkossága miatt a forgatás után, még az utómunkák befejezése előtt távozott Az Igazság Ligája stábjából. Ezért Joss Whedon, aki a Bosszúállók két részét rendezte, ugrott be helyette az utolsó simítások elvégzésére. A rajongók élesen bírálták a rendezőt, amiért végül egy giccsparádét hozott ki az anyagból.

Henry Cavill: Igazságot Az Igazság Ligájának!

A Variety Actors on Actors című műsorában legutóbb Patrick Stewart kérdezte Cavillt, mit tud az új változatról.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Csak annyit tudok róla én is, hogy az HBO Max fogja bemutatni, és Zack filmes felfogását fogja tükrözni. Ez minden infóm. De nagyon örülök, hogy Zack-nek végül lesz erre lehetősége. Minden filmes szakember és történetmesélő számára lényeges, hogy az eredeti szándékuk jelenjen meg végül a képernyőn. Én is alig várom, hogy láthassam[/perfectpullquote]

– mondta Cavill. Stewart megkérte, fejtse ki, mire gondol.

Ezeket a szuperhősfilmeket jelentette be a Marvel a Comic Con vásáron

A popkultúra rajongóinak legnagyobb éves találkozóján az egyik legnagyobb meglepetést az a bejelentés okozta, hogy az Oscar-díjas Mahershala Ali játssza majd a vámpírvadász Pengét. Ezt a szerepet korábban Wesley Snipes alakította. A Marvel stúdió a Hulu televíziós hálózattal karöltve olyan mozifilmek és képregények sorozatváltozatainak megvalósítására készül, mint a Nicholas Cage főszereplésével készült A szellemlovas vagy a Hellstorm.

Az Igazság Ligájának bemutatott változatában többféle rendezői vízió is megjelent, és ez nem nyerte el a közönség tetszését. Az utóbbi években egyre fokozódott a nyomás a nézők részéről is, hogy láthassuk a Snyder-féle újravágott változatot. Most végre eljött ennek is az ideje. Remélem, hogy Zack verziója nagyon szórakoztató lesz” – magyarázta a színész.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból