Az X-faktor miatt a magyar közönség is megismerkedett Herceg Erikával, és a 10 évvel ezelőtt készült meztelen fotói is előkerültek.

Herceg Erika, az X-faktor legújabb mentora is reagált arra, hogy hazai népszerűsége miatt újra elkezdtek terjedni az interneten a meztelen fotói, amivel a Playboy magazin címlapján szerepelt, írjaBlikk.

A Playboy-fotózás 2012-ben történt. Mindennek megvan az ideje, azokban az években erotikus fotókon szerepelni a Playboy-ban nagyon-nagyon menő volt, akkoriban olyan nagy hatással bírt, hogy beindította a karrierem

– magyarázta az énekesnő. A fotók létezését eddig sem titkolta, és nem szégyelli őket, de ha tehetné, nem vállalná el újra. 

B”evallom, ma már nem vállalnám el, mert nem tartom trendinek. A mostani gondolkodásommal, ha tehetném, azt a fotózást kitörölném a múltamból, de ami történt, megtörtént” – mondta Erika. “Azóta rengeteg címlapom volt az együttessel és szólóban is. Amire igazán büszke vagyok, az a 2019 októberében megjelent Maxim– és a 2020 decemberében megjelent kazah Cosmopolitan-címlapom.”

Most egyetlen magazinnak vállalnék szép, igényes, szexi fotókat... és az a Vogue

– jelentette ki az énekesnő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet