Herczeg Zoltán fél évig magzatpózban aludt a börtönben, mivel az ágya a zárkájában tíz centivel rövidebb volt a magasságánál.

Herczeg Zoltán elárulta, hogy a börtönben töltött hat hónap komoly hatással volt az egészségére, a hátát nagyon megviselte az, hogy nem fért el kényelmesen a rácsok mögött biztosított ágyon, írja24.hu.

Fél évig tulajdonképpen magzatpózban aludtam, hiszen az ágy csak 180 centi hosszú volt, ami épp tíz centiméterrel rövidebb nálam. Emiatt hiába próbáltam helyezkedni, valahová mindig beütöttem egy testrészem, így maradt a magzatpóz, ami alaposan igénybe vette a hátam, vállam

– magyarázta, hozzátéve, hogy az sem segített, hogy a börtönben sokkal intenzívebben kezdett el edzeni, mint amihez kint hozzá volt szokva. 

Az itthoni ágyam két méterszer két méteres, de még azon is állandóan helyezkedem, viszont a börtönben erre nyilván nem volt lehetőségem. Fél év után pedig az ember megérzi, ha hosszú órákat tölt naponta ugyanabban az összegömbölyödött pózban.

A divattervező elmondása szerint nagyon sokan próbáltak segíteni neki, mióta kiengedték, sokan küldenek neki ételt, de többen profi masszőrt ajánlottak neki, kettő szakember volt is nála. 

A kezelés sokat segített már most a hátamon. De felvettem a kapcsolatot csontkováccsal is, mert lehet, hogy drasztikusabb beavatkozásra lesz szükségem

– vallotta be. Úgy gondolja, a gyógyvíz is segítene az állapotán, de mivel csak hetente két órára hagyhatja el a háziőrizetet, nincs lehetősége arra, hogy elmenjen egy fürdőbe. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet