Három hónappal meghosszabbította az ügyészség Herczeg Zoltán divattervező letartóztatását, így az ünnepeket mindenképp börtönben fogja tölteni.

Herczeg Zoltánt kábítószer-kereskedelem gyanújával tartóztatta le a rendőrség egy hónappal ezelőtt. Nemrégiben a kapcsolattartástól is eltiltották, így sem szülei, sem párja nem látogathatja, egyetlen kapcsolata a külvilággal az ügyvédje, írjaBlikk.

A döntésről tájékoztatott az ügyészség, ám indoklást nem kaptam, így nem tudom, mi áll a háttérben, az azonban biztos, hogy két hete nem beszélhettem Zolival. Csomagot lehet neki küldeni, de fényképet például nem

– erősítette meg Herczeg barátnője, Mariann.

A divattervező jogi képviselője az ügyvédi titoktartásra hivatkozva nem nyilatkozott, ám egy az ügytől független ügyvéd, Dr. Kaposi GergelyBlikknek elárulta, általában milyen esetekben dönt úgy az ügyészség, hogy nem engedélyezi a kapcsolattartást.

Okozhatja ezt az, ha az illető megszegi a kapcsolattartás szabályait, például átadja a telefont egy olyan személynek, aki nem hivatalos kapcsolattartó.

“De felmerülhet menet közben is olyan körülmény, ami miatt az ügyészség úgy dönt, hogy a kapcsolattartás veszélyezteti valamilyen módon a nyomozás érdekeit” – magyarázta a szakember.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet