Czutor Zoltán elképzelhetetlennek tartja, hogy a régi barátja, Herczeg Zoltán ellen felhozott kábítószer-kereskedelem vádak igazak lennének.

Czutor Zoltán régóta szoros barátságot ápol Herczeg Zoltán divattervezővel, akit a rendőrség kábítószer-birtoklás és -kereskedelem vádja miatt tartóztatott le. Czutor az Indexnek árulta el, mit gondol a vádakról, amit a 168 szemlézett.

Nekem leszámolás-ízű a dolog, van egy ilyen érzésem, állítólag csőbe húzták, de nyilván részleteket én sem tudok az ügyről

– mondta, hozzátéve, hogy valószínűtlennek és életszerűtlennek gondolja, hogy a sikeres divattervező titokban drogkereskedő lett volna. 

Hasonló elméletet vázolt fel a dizájner egy másik, neve elhallgatását kérő barátja is. “Szerintem tőrbe akarták csalni, valaki feljelenthette, mert úgy tudom, névtelen bejelentés alapján fogták el. “

Nem szeretnék találgatni, de köztudott Zoli baloldali hozzáállása, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy politikai üzenete van ennek az egésznek.

Herczeg a kábítószer-fogyasztás bűnét elismerte, de a -kereskedelmet nem, és fellebbez az előzetes letartóztatását elrendelő végzés ellen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet