Hernádi Judit már tudja, hol szeretne megöregedni

Hernádi Judit már tudja, hol szeretne megöregedni. Nemrég vidéken vett kertet faházzal, így építkezésbe kezdett.

Nem "luxusházikót" vásárolt

Hernádi Judit Jászai Mari-díjas színésznő úgy döntött, vidéken, egy kertes házban szeretne megöregedni, ezért építkezésbe fogott – árulta el a Best magazinnak.

“Vidéken vettem egy kis kertet egy faházzal. Aztán gondoltam egy nagyot, hogy legyen feladatom, és kitaláltam, építtetek a helyére téglából egy nagyobbat” – mondta Hernádi a lapnak. 

Hernadi Judit Elkoltozott Videkre
Hernádi Judit Jászai Mari-díjas színésznő / Fotó: Markovics Gábor

Hozzátette: “Nem luxusházikót, csak olyat, amit ki tudok úgy fizetni, hogy nem billenhet meg a költségvetésem. Pénzt beosztva, biztonságosan belekezdtem.”

Listát készített a teendőiről Hernádi Judit a karantén alatt

Színházi elfoglaltságai is vannak, próbál a Belvárosi Színházban, hamarosan végeznek a Szerepeink című darabbal, reméli, hogy egy-két hónap múlva a közönség a nézőtérről láthatja. Egy szabadtéri darabra is készül, ami a Városmajorban lesz látható Válaszfalak címmel, és Kern Andrással egy egymásra kicsit ráunt házaspárt alakítanak benne. Bízik benne, hogy a Menopauza című darabbal is turnézhat a nyáron.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
A karanténidőszakra listát készített a teendőiről, igyekszik mindennap lekötni magát. Ennek része a rendszeres mozgás is. Edzőterembe nem mehet, így otthon tornázik.

“Mozgok egyedül vagy egy barátnővel, aki időnként följár hozzám. Művészettörténész, angol-testnevelés szakos tanárnő, tudja, mi az a mozgásforma, ami az aktuális hangulatomhoz illik” – mesélte a lapnak Hernádi Judit.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból