Hernádi Judit lánya, a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi régóta küzd a kilókkal. Hosszú évekig hiába diétázott, a mérleg nem mutatott tartós változást, most azonban úgy tűnik, hogy az énekesnő sorra nyeri a csatákat. A hatalmas siker leginkább annak kösznhető, hogy kiderült, betegség állt a dolgok hátterében.
Mint korábban a Blikk is megírta, Zsófi kicsi kora óta inzulinrezisztenciával küzdött, ennek a betegségnek mondott búcsút az utóbbi időben orvosi segítséggel és kitartással Zsófi. Az örömhírről a közösségi oldalán számolt be egy rövid videóblog formájában, amiben jól látszik, hogy nem csak egészségesebb, de szinte sugárzik a boldogságtól.
“Nemsokára színpadra lépek, de előtte azért elmondom, hogy fél éve nem vagyok inzulinrezisztens. Tíz éves korom óta volt ez a betegség, tehát 27 évig inzulinrezisztens voltam. Ebből ki lehet számolni a koromat. Egy bombázó vagyok” – lelkendezett az énekesnő, aki magabiztosságát egy vörös rúzzsal nyomatékosította.

Kapcsolódó cikk

Zsófi korábban már beszámolt arról, milyen tüneteket tapasztalt magán a betegsége miatt.
“Az egyik tünet például a depresszió, a másik az alvászavar, ami ezzel jár, meg a folyamatos rosszkedv, illetve különböző, elég kellemetlen tünetek is voltak…” – árulta el korábban a Fem3 Café-ban, ezeknek a tünetektől pedig fél éve búcsút inthetett.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet