Hernan Cattaneo: Hallottam rólatok, magyarok, nagyon szeretitek a jó zenét

Az argentív Hernan Cattaneo a progresszív, elektronikus zene egyik koronázatlan királya. Nem véletlen, hogy a 2014-es Hyperspace-en ő volt az egyik húzónév. Hamarosan pedig az Akvárium Klubba teszi le névjegyét.

A ’90-es évek kezdetén vetette bele magát a zenekészítésbe, amikor is az FM Z95-nél tevékenykedett. Mára már több mint 60  single, EP, közreműködés és teljes album fűződik a nevéhez, és örökre beleírta magát a deep house szcénába. 

Hernan Cattaneo Resident 332 16-09-2017

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, t…

Így nem is csoda, hogy szinte az egész világot beutazta a turnájaival.

Az utazás valóban fárasztó tud lenni, de a zenélés soha

– mondta Hernan Cattaneo az Origónak.

Abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy körbeutazhatom a világot, miközben az általam kedvelt zenéket játszom és ebből élek

– folytatta.

Idén pedig újból – tavaly február után – az Akvárium ad otthon Cattaneo remixeinek, aki imádja itt veretni, és rendszerint telt házas bulikat csinál az országban.

Hernán Cattáneo 2015 02 28 Akvárium Klub All Night Long

Nagy László videói az estéről, kicsit feljavítva és összefűzve. “DON’T BELIEVE IN GOD. I BELIEVE IN HERNÁN CATTÁNEO!”

Mint mondta:

A magyar közönség szerencsére nagyon szereti, amit játszom. Talán azért, mert míg a legtöbb dj folyamatosan trendi szeretne lenni és ezért változtat a stílusán, én maradtam a saját ízlésemnél.

Az argentin dj szerint a Parlament az egyik leggyönyörűbb európai épület, a Duna-partot pedig csodásnak nevezte. Egy jó buli pedig adott, ha a dj legalább annyira szeret neked zenélni, mint te az ő remixeire csapatni. Nem érdemes ki hagyni!

#web | #facebook | #instagram

Facebook-esemény:   ITT  

Időpont: 2017. szeptember 21. — 23 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 5, 000 HUF

Jegyigénylés:  ITT  

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból