A Kos kényes témát hozhat felszínre, a Szűz figyelmét a pénzügyek kötik le. Ezen a héten mindenki körül felkavarodik az állóvíz. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében sort kell kerítened egy beszélgetésre, amely a családoddal, vagy egy romantikus kapcsolatoddal lesz összefüggésben. Mindehhez pedig valószínűleg kénytelen leszel felhozni egy olyan témát is, amely talán eddig ebben a körben tabunak számított. Talán eljött az ideje, hogy napvilágra kerüljön egy ügy, amiről mindenki tud, de senki sem beszél róla.

A hét második felében egy jó hír lelkessé és optimistává tehet, de a kezdeti örömet felválthatja az aggodalom, hogy meg tudsz-e felelni azoknak az elvárásoknak, melyek most előtted állnak. Ne aggódj, ha vannak is hiányosságaid, azokat igen hamar pótolni tudod azzal, hogy képzed magad a területen. Mivel gyorsan tanulsz, gondot ez biztosan nem fog okozni.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében ébernek és nagyon körültekintőnek kell lenned, mivel könnyen válhatsz szándékos, vagy véletlen félrevezetés áldozatává. Ezekben a napokban légy kifejezetten óvatos, ha olyan híreket hallasz, melyeket könnyű elhinni, mivel egyszerűnek tűnő megoldást, vagy magyarázatot kínálnak egy valójában bonyolult problémára.

A hét második fele jó hírekkel szolgál számodra és ezek a hírek új terveket, új elképzeléseket hozhatnak az életedbe. Ezek a napok jó alkalmat adnak kutatásra, friss információk beszerzésére és arra is, hogy új irányt adj az életed egy részének. Most egy régi barátság felmelegítésével egy kölcsönösen előnyös lehetőség tárulhat fel előtted.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első fele izgalmat hoz a magánéletedbe, de nem biztos, hogy úgy, ahogyan te ezt szeretnéd. Lehet, hogy most némi rizikót is be kell vállalnod azért, hogy a dolgok ismét visszakerüljenek a rendes kerékvágásba. Ne aggódj az eredmény miatt, bármi is lesz, legalább kiderül, aminek ki kell derülnie.

A hét második felében egy történet, vagy egy hír kapcsán meglágyulhat a szíved és talán leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy segítséget nyújts valakinek. Az együttérzés és a segíteni akarás az egyik legszebb emberi tulajdonság, de ha azt akarod, hogy a segítséged pontosan úgy hasznosuljon, ahogyan kell, tájékozódj. Nem minden az ugyanis, aminek elsőre látszik. Segíts, ha tudsz, de tedd mindezt okosan!

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy kisebb csalódás érhet, amit az okozhat, hogy falba ütközik egy elképzelésed megvalósítása. Te azonban nem vagy az a típus, aki túlságosan hamar feladja egy ilyen helyzetben. Nagyobb ellenállást nagyobb nyomással lehet legyőzni, ha pedig ez sem elég, más utat kell keresni. Mindig van egy másik megoldás, ezt ne feledd!

A hét második felében jó esélyed van arra, hogy megkönnyebbült optimizmussal tekints a körülöttünk lévő világra. Mindennek alapja pedig valószínűleg egy siker lesz, melynek eredményeképpen most egy kis időre legalább elégedetten dőlhetsz hátra, elmondva, hogy ezt remekül csináltad. Számíthatsz ajándékokra, gratulációkra, bókokra és új ajánlatokra is!

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében egy olyan területen érhetsz el sikereket, melyektől nem csak te, de általában mások is tartanak, így mindez számodra komoly fegyverténynek minősülhet. Ezekben a napokban többen és jobban oda fognak figyelni arra, amit teszel, vagy mondasz és ez lehetőséget ad arra, hogy meggyőzd az embereket olyasmiről is, amely számodra fontos.

A hét második felében közelebb kerülhetsz valakihez és ez lehetőséget ad arra, hogy megossz vele olyasmit is önmagadról, melyet mélyebben eltemetsz, vagy úgy érzed, csak kevesekre tartozik igazán. Nyitottságod mélyítheti ezt a kapcsolatot és előfordulhat az is, hogy cserébe hasonlóan őszinte és értékes gondolatokat kapsz.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején a pénzügyek kötik le elsősorban a figyelmedet. Váratlan változások következtében ugyanis át kell csoportosítanod néhány tételt és döntéseket kell hoznod a jövőről. Néhány tervedről talán kiderült, hogy nem megvalósítható, de ez ne szegje kedvedet. Ahol egy ajtó bezárul, megnyílik egy másik. Keresd a következőt!

A hét második felében megtapasztalhatod, hogy mekkora erő van az elszántságban, amely benned munkál. Az a határozottság, amely most belőled árad megnyithat egy ajtót, amelyről te magad is azt hitted nemrég, hogy örökre zárva marad előtted. Most már csak az kell, hogy legyen elég bátorságod be is lépni rajta.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad lesz arra, hogy megmutasd a szeretteinek, mennyire fontosak számodra. Mindezt gyakorlati módon és nem szavakkal teheted meg, aminek a következménye nem fog elmaradni. A felelősségvállalás és az áldozat, melyet most hozol, többet mond majd számukra minden kimondott szónál.

A hét második felében magabiztosan és kényelmesen érzed majd magadat, ami egy kis összpontosítással keveredve egészen extrém teljesítményekre ösztökél téged. A környezeted számára csak egy kérdés marad most: vajon hogy csinálja? Jó alkalom lesz ez a pár nap arra is, hogy erre választ adj nekik.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyből nem lesz könnyű megtalálnod a kiutat. Valaki, vagy valakik ugyanis megpróbálnak befolyásolni, vagy befolyást szerezni feletted és ehhez képesek akár nemtelen eszközt is bevetni. Ha vissza akarod verni ezeket a próbálkozásokat nagyon határozottnak és keménynek kell mutatkoznod. Menni fog, még ha magadban legbelül komolyan meg kell küzdened is érte.

A hét végén érzékeny témákat kell érintened egy hozzád közelálló személlyel kapcsolatban. Végül könnyen lehet, hogy a dolog tanácsadásba fullad, melynek a végén az illető a te válladon fogja elsírni a bánatát. Erős ösztöneid vannak és helyén van az eszed. Jó tanácsokat fogsz adni neki, de arra ügyelj, hogy ne merülj bele túlságosan a szituációba.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében erős lesz benned a késztetés, hogy néhány korlátozástól és rutintól megszabadulj az életedben. Mindebben még a szerencse is az oldaladra állhat most, így bízz most az ösztöneidben, de mindeközben az eszedet se felejtsd otthon. Most alkalmad lehet valami újat kipróbálni és megismerkedni valakivel, aki komoly hatással lehet hamarosan az életedre.

A hét második fele jó közérzetet, boldogságot és optimizmust ígér számodra és erős vágy ébredhet benned, hogy a partneredet elhalmozd mindenféle földi és égi jóval. Tervezzetek egy kisebb, vagy akár nagyobb kiruccanást és ünnepeljétek meg a kapcsolatotokat.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Bak – napi horoszkóp

A hét elején felszínre kerülnek egyes feszültségek és ezek, a holdtöltére tekintettel most a szokottnál is erősebben lángolhatnak fel. Ne feledd, ha beleállsz a vitákba, kemény ellenállásba ütközhetsz, hát jól gondold meg, mit mondasz, vagy teszel és csak akkor vágj bele, ha végig is akarod vinni a dolgokat. Ellenkező esetben csúfos vereség várhat rád, amiért akár nagy árat is fizethetsz.

A hét második felében egy bensőséges és vidám találkozó vár rád, melyen függően a találkozó jellegétől pénz, elismerés, vagy bókok sokasága vár rád. Egy távoli utazás terve is előkerülhet, amennyiben az anyagiak erre rendelkezésre állnak. Egy befektetésed értéke most váratlanul nőni fog, de ehhez még nem fogsz tudni hozzáférni egy ideig.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében ügyelned kell a megfelelő kommunikációra a környezeteddel, mivel most jó esélye van annak, hogy ötleteiddel, elképzeléseiddel, vagy éppen a felismeréseiddel valakinek a lelkébe gázolsz. Különösen akkor legyél óvatos, ha felfedezel egy titkot, vagy valakinek megfejted a mögöttes gondolatait, motivációit. Nem mindenki örül neki, ha szembesítik a rögvalósággal.

A hét második felében intenzív érzelmi reakciók jellemezhetnek, ami miatt különösen ügyelned kell az önkontrollra. Attól függően ugyanis, hogy negatív, vagy pozitív inger ér, a reakciód lehet egészen heves is és ezzel sérülést is okozhatsz a környezeted egyes tagjainak a lelkében. Ezekben a napokban igen erős vonzódást tapasztalhatsz valaki iránt, de az illető nem biztos, hogy a közvetlen környezeted része.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele kiváló lehetőségeket rejt számodra arra, hogy hosszabb távon gondolkodva tegyél meg lépéseket a pénzügyi helyzeted javításával kapcsolatban. Most jó befektetési lehetőségek kerülhetnek eléd, de az is elképzelhető, hogy egy fontos témában kerül a birtokodba értékes információ, melyet kihasználhatsz. Légy most praktikus és alapos, amikor egy döntést meghozol.

A hét második felében egy váratlan találkozás, vagy egy régről felbukkanó ismerős okozhat izgalmakat a magánéletedben. Most lehet, hogy megrohannak az emlékek és talán még az is felmerül benned, hogy nosztalgiáznál egy kicsit, de légy reális és következetes. Ha valamit egyszer lezártál, azt nem érdemes már bolygatni. Semmi sem lenne ugyanaz.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.