Heti horoszkóp. A Szűz megtapasztalhatja a gondoskodás erejét, a Vízöntő csábításnak lehet kitéve. Izgalmas hét vár mindenkire most is.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele az elszántságról és a kötelességtudatról szólhat számodra, de kiegyensúlyozott és koncentrált leszel, ami alkalmat ad arra is, hogy egy lépéssel közelebb kerülj egy célodhoz, amely régóta foglalkoztat. Valaki, aki eddig ellenállt neked, most végre feladja az álláspontját és egy neked kedvező döntést hoz.

A hét második fele egy kapcsolati problémát hozhat, mely a magánéletedre lehet elsősorban nagy kihatással. Egy kis utánajárással ugyanakkor érdekes titkot fedhetsz fel, de ez ne késztessen arra, hogy másokkal is megoszd azt, ami most nyilvánvalóvá vált számodra. Könnyen lehet ugyanis, hogy mindez konfliktusok és félreértések forrása lesz a jövőben, így érdemes kimaradnod abból, ami következik.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében több lehetőséged is adódik arra, hogy olyan embereken segíts, akikre az élet egy a tiednél súlyosabb sorsot mért. Mivel természetesen nem tudsz mindenkin segíteni, igyekezz kiválasztani azt a módot, ahol a legjobban hasznosul a tevékenységed és úgy, ahogyan a legközelebb áll a lelkedhez.
A hét második fele zökkenőmentes kommunikációval, vidámsággal, felszabadultsággal telik számodra. Remek időszak ez régebbi viták elsimítására, közeledésre valaki felé és arra is, hogy felszámold az akadályokat egy projekted elindításának útjából. Ezekben a napokban jó esélyed van arra, hogy egy pénzügyeket is érintő helyzetben kedvezményeket érj el.

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében ébernek és nagyon körültekintőnek kell lenned, mivel könnyen válhatsz szándékos vagy véletlen félrevezetés áldozatává. Ezekben a napokban légy kifejezetten óvatos, ha olyan híreket hallasz, melyeket könnyű elhinni, mivel egyszerűnek tűnő megoldást vagy magyarázatot kínálnak egy valójában bonyolult problémára.

A hét második fele jó hírekkel szolgál számodra és ezek a hírek új terveket, új elképzeléseket hozhatnak az életedbe. Ezek a napok jó alkalmat adnak kutatásra, friss információk beszerzésére és arra is, hogy új irányt adj az életed egy részének. Most egy régi barátság felmelegítésével egy kölcsönösen előnyös lehetőség tárulhat fel előtted.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében a gondolataid eltolódhatnak a spiritualitás irányába, ami azt eredményezheti, hogy megrohannak az emlékek olyanokkal kapcsolatban, akiket már nagyon régen nem láttál, vagy már nincsenek veled. Segíthet túljutni a lelki nehézségeken, ha ezeket a napokat olyanokkal töltöd, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzád.
A hét második felében felgyülemlik benned a feszültség és ez szenvedélyt hozhat a mindennapjaidba is. Előfordulhat az is, hogy mindez átterjed az életed egyéb területeire is, így fokozottan kell ügyelned arra, hogy az érzések, amelyek most benned munkálnak, ne legyenek negatív hatással a magánéletedre. Ha teheted, vezesd le mindezt valahol máshol!

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején más emberek korlátozzák a szabad mozgásodat vagy döntéseidet és te kötelességtudó módon igyekszel megfelelni az elvárásaiknak. Ugyanakkor érdemes elgondolkodnod azon is, hogy ez a helyzet így hosszú távon megfelel-e neked, ugyanis minden képesség megvan benned ahhoz, hogy ne téged irányítsanak, hanem te irányíts másokat.

A hét második felében arra gondolj, hogy azt kapod vissza sokszorosan az élettől, amit te magad is beleadsz. Igaz lehet ez az elismerésre, másokkal szembeni viselkedésre, de akár a pénzügyekre is. Ha például ezekben a napokban segítségére leszel a körülötted lévő embereknek, számíthatsz rá, hogy az sors ezt sokszorosan adja vissza majd neked.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele szenvedélyt, romantikát hozhat az életedbe, de élénken tartja benned a kreativitás lángját is. Most remek érzékkel tudod kiválasztani, milyen módon jelenj meg a nyilvánosság előtt és a belőled sugárzó erővel szinte varázslóként bánhatsz. Ha egy új kapcsolatot kezdeményeznél valakivel, keresve sem találhatnál jobb időszakot erre.
A hét második felében megtapasztalhatod a szeretet és a gondosodás erejét, ráadásul mindezt még olyan helyen is meg fogod látni, ahol erre előtte egyáltalán nem számítottál ilyesmire. Most láthatod majd azt, hogy az emberek, ha kell, képesek összefogni és egymásért cselekedni. Keresd hát a jövőben gyakrabban azokat, akiktől ezt látod, és hagyd figyelmen kívül azokat, akiktől esetleg nem.

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében szükség lehet arra, hogy egy területen felelősséget vállalj, vagy elkötelezd magadat, amit csakis akkor és úgy tegyél meg, hogy nincsenek kétségeid afelől, hogy helyt is tudsz állni azért, amit ígérsz. Bár te stabil és megbízható vagy, azért ne feledd, akaratodon kívül is történhet olyasmi, ami megakadályoz a teljesítésben.
A hét második felében fontos pillanat jöhet el az életedben, amelyben lehetőséged lesz elmondani egy kulcsfontosságú mondatot, amely egy viszonyod jövője szempontjából akár még döntő jelentőségű is lehet. Most talán újra megtapasztalhatod, mekkora erő is lakozik a szavakban, különösen akkor, ha azok megfelelő időben és helyen hangoznak el.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy kis luxust csempészhetsz a mindennapokba azzal, hogy megvásárolsz valamit magadnak, melyre már régóta vágytál. Meglepetésedre mindezt a környezeted is örömmel fogadja így élvezheted az elismeréseket is. A tisztelet, amely feléd árad magabiztossá tesz majd, amitől a vonzerőd is nagyban megnövekedik. Rajtad áll, hogy ezzel mit kezdesz majd.
A hét második felében valakihez közelebb kerülhetsz lelkileg és ez alkalmat adhat arra, hogy megoszd egy titkodat, vagy egy olyan gondolatodat, amelyről azt vallod, hogy nem tartozik a nyilvánosságra. Lehet, hogy ezzel, számodra talán nem várt módon, egy sérülést gyógyítasz meg. Amit pedig cserébe kapsz, őrizd meg féltve.

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele a tervezés, szervezés és kommunikáció időszaka lesz számodra. Hasznos információkat gyűjthetsz egy folyamatban lévő munkához, vagy egy projekthez. Ha magánprogramot, például utazást szervezel, arra is rendkívül megfelelő ez az időszak. Közben figyelj a visszajelzésekre is, mert ezek jól mutatják, megfelelő irányba haladsz-e.
A hét második felében a siker és a boldogság talál meg. Tele lehetsz jobbnál jobb ötletekkel, pozitív gondolataid támadnak és egy fontos találkozás is vár rád. Most egy kicsit úgy érezheted magad, mintha körülötted minden és mindenki a te érdekedben cselekedne. Valóban jól alakulnak a dolgaid, de egy valakire közben figyelj oda. Ő nem a barátod.

Bak – napi horoszkóp

hét első felében a lelki nyugalmad érdekében okosabban tennéd, ha elkerülnéd a feszült helyzeteket és a vitákat, melyekből jócskán lehet most a környezetedben. Nem minden esetben lesz könnyű dolgod, ha távol akarsz maradni a küzdelmektől, de hidd el, most számodra sokkal előnyösebb a háttérbe vonulás. Keresd inkább a nyugalmat, a szépséget és a harmóniát most!
A hét második felében ügyelned kell a megfelelő kommunikációra a környezeteddel, mivel most jó esélye van annak, hogy ötleteiddel, elképzeléseiddel, vagy éppen egy felismeréseddel valakinek a lelkébe gázolsz. Különösen akkor legyél óvatos, ha felfedezel egy titkot, vagy valakinek megfejted a mögöttes gondolatait, motivációit. Nem mindenki örül neki, ha nyíltan szembesítik a rögvalósággal.

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében a korábbi erőfeszítéseidnek lehet meg az eredménye, ami növeli a kiegyensúlyozottságot benned, önbizalmat ad és magabiztos fellépést eredményez. Egy kapcsolatodban, vagy valamely viszonyrendszeredben most kedvezőbb helyzetbe kerülsz, ami arra is ad lehetőséget, hogy bizonyos feltételeket akár sikerrel újratárgyalj.
A hét második felében csábításban lehet részed, de ez nem csak a magánéletedben valósulhat meg. Ezekben a napokban érezhetsz valami ideges feszültséget önmagadban, de talán azt is, hogy része vagy egy olyan szeretettel teli érzésnek, amely alól csak nagyon kevesen tudják igazán kivonni magukat. Talán nem is biztos, hogy szükség van rá.

Halak – heti horoszióp

A hét első felében egy szenvedélyes és romantikus élethelyzet alakulhat ki körülötted, melynek során szinte minden kívánságod teljesülhet. Most van itt az ideje ugyanakkor annak is, hogy meglepd magadat valamivel, amitől úgy érezheted, hogy volt értelme ennyi mindent megtenni a siker érdekében. Egy kis luxus most bizony jár neked.
A hét második felében nagyon erős lehet benned a ragaszkodás, valaki irányába és ezt nehezen tudod majd palástolni, ha egy légtérben tartózkodsz az illetővel. Talán nem is kell, jobb, ha tisztán látszik, mennyire fontos számodra a másik. Az extra mentális erő, amely most belőled árad, úgysem enged ellenállást. Megkapod, amit szeretnél, ha kinyújtod felé a kezedet!

Ha pedig kíváncsi vagy, mely az a 4 csillagjegy, amely mindig jobban tudja, ezen a linken olvashatsz.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.