A horoszkóp szerint 3 csillagjegy szülötteinek életében új reménysugár csillan fel hamarosan.
A hosszú hétvége, nagyobbik részén már túl vagyunk sajnos, nézzünk most egy pillanatra bele, hogy mit mond a horoszkóp a jövő hétre, a tavaszi nap-éj egyenlőség hetére! Az előrejelzés a következő 3 csillagjegy szülötteinek új reményt ígér – mutatjuk, kikről van szó.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ahogy a természet egy határvonalhoz ér a jövő hét derekán a nap-éj egyenlőséggel, úgy egy határvonal húzódik majd az Oroszlán életében is. Mintha befordulna egy sarkon, és igen, innentől kezdve már látható lesz, mi a cél, lassan reménykedhet benne, hogy hamarosan elérkezik egy szebb, könnyebb, örömmel teli időszak.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas karrierjére, anyagi helyzetére nézve merül fel majd új remény a jövő héten. Ez egyelőre csak egy lehetőség, ki tudja, ha megvalósul, pontosan milyen formában konkretizálódik, de az biztos, hogy igazán fényesen csillog majd ez a reménysugár: lehet, hogy hatalmas pozitív változást hoz majd az anyagi helyzetében!

Halak (02.19.–03.20.)

Van egy személyes kapcsolata, ami már régóta tönkrement: talán már nem is gondol rá rendszeresen, hiszen úgysem lehet mit tenni a dolgok helyrehozatala érdekében. Vagy mégis…? – teszi fel önnek a kérdést a jövő hét. Igen, itt egy új remény, hogy abból a kapcsolatból, amiről ön azt hitte, hogy már rég végképp befellegzett neki, mégiscsak jöhet valami szép és pozitív!

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.