Curtis egyik barátja, aki a Hibrid művésznévvel rappel, tavaly év végén agyvérzést szenvedett el, és azt állítja, hogy egy zenésztársa visszaélt állapotával.

Curtis barátjának YouTube-csatornájának köszönhetően valóra vált az álma, és meg tudott élni a zenélésből, de aztán agyvérzése mindent megváltoztatott, írjaSzeretlek Magyarország.

Hibrid, a Teswér formáció tagja közösségi médiaoldalán, hogy a négy évet élt banda megszűnik, miután csúnyán kihasználták állapotát. Azt mondta, Atis nevű zenésztársa bejött hozzá az intenzív osztályra, és azt ígérte, hogy intéz neki egy olyan automata váltós autót, amit az ép jobb oldalával is tudna használni.

Aztán el akarta kérni a YouTube-jelszavamat, és még a leszedált állapotomat kihasználva aláíratott egy papírt, amivel átkerülhet a cégére az a szerződés, amivel az összes bevétel hozzá kerül!

„Így nem volt más választásom, eladásra kínáltam a saját csatornámat, amit Papp Gergely, egy barátom/üzlettársam vásárol meg, akivel ketten működtetjük a Bedlam zenekiadót. A Teswér az én életművem, büszkeségem amit 4-en kezdtünk el az ötleteim alapján Fiatal Veteránnal, Flexivel, Imirrel, aztán vettem be Beat-et és az Atist. Köszönöm az eddigieket, és ha ezután is követtek, mert nagy dolgok készülődnek! Kellemes ünnepeket mindenkinek!” – írta a rapper.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet