Követem Events Hideg időre hoz forró hangulatot a The Horrors

Hideg időre hoz forró hangulatot a The Horrors

Promóció

Talán nem nagyképű dolog azt állítani, hogy november 30-án a 2017-es hazai koncertkínálat egyik legizgalmasabb eseményét jegyezhetjük.

Promóció

Előfordult már, hogy kurrens és neves alternatív/indie zenei produkció ellátogatott hozzánk valamelyik fesztiválra, de klubkoncerten ez az elmúlt években nagyon ritkán történt meg. November végén azonban megtörik a jég, mivel nem más, mint a The Horrors lép fel a Dürer Kert nagytermében.

/ Fotó: DIY MAG

Első lemezükkel sikerült úgy berobbanniuk a köztudatba, hogy a hirtelen figyelmet generáló karakteres megjelenést és viszonylag egyértelmű zenét sok szkeptikus későbbi sikertelenségük zálogaként állította be. Az együttes viszont második lemezével, a Primary Colours-szal sikeresen rácáfolt minden kételkedőre. Olyan változást hoztak mind imázsban, mint zenében, ami rögtön az összes menő zenei blog és magazin megbecsülése mellett egy új közeg elismerését is kivívta. Harmadik lemezük, a Skying pedig szintén olyan meglepetéseket tartogatott, ami egy új szintre röpítette a zenekart.

The Horrors – Machine (Official Video)

From the new album – V – out now – Listen to the new track and add to your playlist: https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID Order exclusive album bundles and merch/signed at the official store https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/officialartiststore Spotify https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/spotify iTunes https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/itunes Apple Music https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/applemusic Deezer https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/deezer Amazon https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/amazon Google Play https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/google-play HMV https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID/hmv Direction: Jon

Bár az eddig elért eredményekről is a legtöbb együttes csak álmodhat. A The Horrors tagjai ugyanis eddigi pályafutásuk során is már olyan sikereket jegyezhetnek, mint egy NME címlapmegjelenés, közös brit stadionturné az Arctic Monkeys zenekarral, több neves fesztiválfellépés és még sorolhatnánk. Mindezek tudatában tehát kihagyhatatlan a november 30-ai fellépés, pláne úgy, hogy nem könnyen láthatjuk ilyen „meghitt” környezetben a vehemens és emlékezetes koncertjeiről ismert zenekart.

#web | #youtube | #facebook | #instagram

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. november 30., 19 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: Elővételben 5. 000 HUF; helyszínen: 6. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3