Hideg időre hoz forró hangulatot a The Horrors

Talán nem nagyképű dolog azt állítani, hogy november 30-án a 2017-es hazai koncertkínálat egyik legizgalmasabb eseményét jegyezhetjük.

Előfordult már, hogy kurrens és neves alternatív/indie zenei produkció ellátogatott hozzánk valamelyik fesztiválra, de klubkoncerten ez az elmúlt években nagyon ritkán történt meg. November végén azonban megtörik a jég, mivel nem más, mint a The Horrors lép fel a Dürer Kert nagytermében.

The Horrors May 2014 420140406 Phil Sharp 2048X1365 41
/ Fotó: Diy Mag

Első lemezükkel sikerült úgy berobbanniuk a köztudatba, hogy a hirtelen figyelmet generáló karakteres megjelenést és viszonylag egyértelmű zenét sok szkeptikus későbbi sikertelenségük zálogaként állította be. Az együttes viszont második lemezével, a Primary Colours-szal sikeresen rácáfolt minden kételkedőre. Olyan változást hoztak mind imázsban, mint zenében, ami rögtön az összes menő zenei blog és magazin megbecsülése mellett egy új közeg elismerését is kivívta. Harmadik lemezük, a Skying pedig szintén olyan meglepetéseket tartogatott, ami egy új szintre röpítette a zenekart.

The Horrors – Machine (Official Video)

From the new album – V – out now – Listen to the new track and add to your playlist: https://TheHorrors.lnk.to/V-albumID Order exclusive album bundles and me…

Bár az eddig elért eredményekről is a legtöbb együttes csak álmodhat. A The Horrors tagjai ugyanis eddigi pályafutásuk során is már olyan sikereket jegyezhetnek, mint egy NME címlapmegjelenés, közös brit stadionturné az Arctic Monkeys zenekarral, több neves fesztiválfellépés és még sorolhatnánk. Mindezek tudatában tehát kihagyhatatlan a november 30-ai fellépés, pláne úgy, hogy nem könnyen láthatjuk ilyen „meghitt” környezetben a vehemens és emlékezetes koncertjeiről ismert zenekart.

#web | #youtube | #facebook | #instagram

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. november 30., 19 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: Elővételben 5. 000 HUF; helyszínen: 6. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk