Scarlett Johanssontól kezdve Margot Robbie-n át egészen Zoe Bellig fellelhető a videóban hírességek hada. Erre a jelenetre még Bud Spencer és Terence Hill is elismerően bólintana.

Nem egyszerű cicaharc

Arra, hogy a karanténunalom milyen kreatívvá teheti a művészembert, jónéhány példát láthattunk már a járvány heteiben. Vannak, akik ismert festményeket jelenítenek meg, más simán megoldja, hogy a kijárási tilalom alatt is személyesen randizhasson új ismerősével. De ha ismert színésznők unatkoznak és fognak össze, az bizony nagyot üt.

Karanten Bunyo Akciohosnok
Scarlett Johansson, Margot Robbie És Zoe Saldana / Fotó: Shutterstock

„Úgy unatkozom!” – kiáltott fel Zoe Bell kaszkadőr-színésznő a kanapéján olvasgatva. „A barátaimmal akarok játszani! De várjunk csak! Végül is, lehetséges…” – folytatta, miközben látszik rajta, hogy nagyszerű ötlete támadt.

Színésznők, akik a legveszélyesebb jelenetektől sem riadnak meg

Összegyűjtöttük a Screenrant segítségével, azokat a hollywoodi élvonalba tartozó színésznőket, akik vannak annyira maximalisták, hogy kaszkadőröket megszégyenítő módon vállalják a legveszélyesebb mutatványokat is. Salt movie clips: http://j.mp/1CO0OJL BUY THE MOVIE: http://bit.ly/2kGCdaQ Don’t miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: Salt (Angelina Jolie) jumps from truck to truck on the freeway, steals a motorcycle and successfully evades the agents chasing her.

Az eredmény: tucatnyi kaszkadőr és színésznő, akiket akciófilmekből is ismerhetünk, alaposan elgyepálják egymást. Mindezt egy előre megrendezett videóban, a karanténból, a társasági távolságtartás szigorú betartásával – így szerencsére csak a felvétel vált virálissá.

Akcióhősnők home office-ban

Minden egyes vágásban egy-egy új arc tűnik fel, akit az előző személy kiütött, majd, ahogy magához tér, ő lendül támadásba, ami a következő alanyon csattan.

A videóban több tucat színésznő szerepel, köztük olyan A-listás sztárok, mint a legújabb szuperhős-mozi, a Fekete özvegy szereplői, Scarlett Johansson és Florence Pugh, valamint Zoe Saldana, Cameron Diaz, Drew Barrymore és még sokan mások.

Daryl Hannah is feltűnik a Kill Billben játszott Elle Driver szerepére utaló, villanásnyi snitt erejéig. Thandie Newton, Rosie Perez, Julia Butters és Rosario Dawson csak néhány név a résztvevő színésznők közül. A végén a Harley Quinnt megszemélyesítő Margot Robbie mosolyog bele a kamerába, mielőtt egy baseballütővel szétverné. A teljes stáblista a videó végén olvasható. A Variety hangsúlyozza, hogy a szereplők nem feledkeztek el megemlíteni a „forgatás” során közreműködő „stábtagokat” sem.

BOSS BITCH FIGHT CHALLENGE – Zoe Bell

Here it is……! Kicking lockdown boredom with some of the coolest! Ladies, you are all my hero’s. #BossBitchFightChallenge Stunt Doubles | Lockdown Knockdo…

„Külön köszönet illeti a videósokat, férjeket, asszisztenseket, gyerekeket, szomszédokat, mindenkit, akit fájdalmasan érintett ez a felvétel. Nélkületek nem jött volna létre” – olvasható a mintegy ötperces csetepaté végén. De mit szólnak mindehhez a francia kaszkadőrök, akik néhány nappal a színésznők előtt hozták ki a hasonló ötleten alapuló videójukat?

Stuntmen Create Epic Fight Sequence In Lockdown

ID: 3364312 MANDATORY ONSCREEN CREDIT – Campus Univers Cascades Stunt School A total of 39 stuntmen and women came together to create a stunning fist-fight o…

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet