Az idei ünnepi szezon tele van politikai feszültséggel az egész világon. Amerikában például számos híresség bírálja az elnököt a karácsonyi készülődés mellett a Twitteren.

A #TrumpMondjonLe (#TrumpResign) hashtag trendivé vált az amerikai Twitteren, fél millió felhasználó használta a napokban. Emellett számtalan híresség is hangot adott véleményének az amerikai elnökről.

Itt vannak összegyűjtve Donald Trump legnagyobb baromságai

Aki nem jártas a politikában, az is tudja, ki az a Donald Trump és mit művel. Ugyanis a csapból is az ő neve folyik, hála megdöbbentő és sokszor teljesen illogikus cselekvéseinek és mondatainak. A tény, hogy az Amerikai Egyesül Államok elnöke, már önmagában egy vicc. A összegyűjtötte, mit is gondol a világról a 21.

A legtöbb tweet az elnök közös munkáját Putyinnal, a mexikói határra építeni kívánt falat és a kormány leállását kritizálja. Néhányan viccelődni próbálnak, néhányan csak dühösek és kétségbeesettek. De egyre többen fejezik ki nyilvánosan, hogy nem éppen elégedettek.

Hollywood nem kér Donald Trumpból / ContextUs.hu

Donald Trump 2007-ben kapott csillagot az NBC televízió The Apprentice című valóságshowjában való részvételért. A csillagot számos alkalommal megrongálták azóta, hogy Trump elnök lett, volt aki festékkel öntötte le, mások graffitit rajzoltak rá. Donald Trump’s most disgusting moments from The Apprentice.


George Takei például nem biztos benne, hogy az elnök tisztában van-e azzal, a kormány leállása ellenére neki dolgoznia kell majd. Bette Midler nem szeretne mást karácsonyra, mint bilincsben látni Trumpot. De a Variety beszámolója alapján Stephen King, Barbra Streisand, Mark Hamill, Rob Reiner, Chelsea Handler, Chris Evans, Alyssa Milano és Elayne Boosler is kifejezte elégedetlenségét az amerikai elnökkel kapcsolatban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk