Amikor hírességekre gondolunk, egyértelműen a luxus, a vörösszőnyeg és a limuzinok jutnak először eszünkbe. Meglepő módon azonban többen próbálnak átlagos életet élni, tömegközlekedést használnak, szokásos boltokban vásárolnak, és nem szállt a fejükbe a hírnév. A Bright Side 10 ilyen hírességet gyűjtött össze.

Rihanna

Rihanna egy közepesen nagy családba született Barbados-ban, és a világhírnév sem vette el a „lány a szomszédból” imidzsét. Gyakran beszél rajongókkal az interneten, tömegközlekedést használ és nemzeti ételeket főz – emelte ki a Bright Side.

Hiressegek Luxus Nelkul Jake Gyllenhaal

Anne Hathaway

Anne Hathaway saját bevallása szerint egy egyszerű középosztálybeli lány, aki New Jersey-ben nevelkedett, és az is marad. Anne sosem mutatott különösebb érdeklődést a luxus iránt, a szemfüles rajongók pedig rendszeresen kiszúrhatják a metrón ülve.

Hiressegek Luxus Nelkul Anne Hathaway

Drew Barrymore

A hírnév fiatal korban érte a színésznőt, így volt egy időszak az életében, amikor úgy tűnt teljesen fejébe szállt a siker. Azonban mára már egy egyszerű életet vezet.
Hiressegek Luxus Nelkul Drew Barrymore

Dakota Fanning

Dakota Fanning megúszta a fiatal sztárok sorsát. Nem kapták még részeg vezetésen, vagy drogfogyasztáson, ehelyett dicsérettel diplomázott, miközben a tanulmányaival és a forgatásokkal kellett egyensúlyoznia, és sálakat kötött a kollégáinak. Dakota nem bujkál a paparazzi elől, gyakran kapják lencsevégre a metróban várakozva.

Hiressegek Luxus Nelkul Dakota Fanning

Michael Douglas

Michael Douglas híres az élethez és önmagához való ironikus hozzáállásáról. Mikor a tehetségeiről kérdezik, gyakran válaszol azzal, hogy „jól cserél pelenkát”, és rendszeresen lehet kiszúrni, ahogy tömegközlekedéssel kíséri lányát az iskolába.

Hiressegek Luxus Nelkul Michael Douglas

Katie Holmes

Talán Katie Holmes büszkélkedhet a legvaskosabb metrón lőtt lesifotó-gyűjteménnyel. A színésznő egy New yorki színésznő átlagos életét éli.

Hiressegek Luxus Nelkul Katie Holmes

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez egy szegény bronx-i családból származik, és a siker ellenére sem felejtette el, honnan jött. Lopez egészséges életmódot követ, sokat dolgozik, nem iszik alkoholt, gyerekkórházat támogat és ember jogi aktivistaként is tevékenykedik.

Hiressegek Luxus Nelkul Jennifer Lopez

Paul Wesley

A Vámpírnaplók sztárja a valóságban nem sokban hasonlít a macsó képpel. Szabadidejében hokizni vagy snowboardozni és gitározni szeret, vagy a családjával tölti az idejét a fényűző bulik helyett. Gyakran találkozni vele a tömegközlekedésen vagy kisebb kávézókban.

Hiressegek Luxus Nelkul Paul Wesley

Zooey Dechanel

Zooey Dechanel régimódi lányként definiálja magát: szereti a vintage ruhákat, a régi filmeket és zenét. Zooey-t nem mozgatják meg a trendek, nem költi a vagyonát márkákra, de ingatlanbefektetéssel és jótékonykodással annál inkább foglalkozik.

Hiressegek Luxus Nelkul Zooey Dechanel

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaalt sokkal inkább érdekli a tehetség, mint az anyagi javak. Elmondása alapján sokkal jobb egy jó medencetakarítónak lenni, mint egy középszerű színésznek. Emiatt a színész a kemény munka híve, gyakran új nyelveket is igyekszik megtanulni a szerepeihez.

Hiressegek Luxus Nelkul Jake Gyllenhaal

Híerességekről, akik nem félnek olcsó ruhákban megjelenni, ebben a cikkünkben írtunk korábban.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet