Manapság nem feltétlen kell sok a hírnévhez. Gyakran a tökéletes megjelenés is sztárrá változtathat. Néhányan pedig ezt az utat választva plasztikai műtétek sorozatának vetik alá magukat. Ez a tíz híresség például felismerhetetlenné operáltatta magát.

Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner az 1976-os Olimpián világrekordot döntve vonult be a köztudatba. A 80-as években kezdte a hormonterápiát, de felhagyott vele, mikor megismerkedett jövendőbeli feleségével. A 2015-ös válás után Bruce keresztnevét Caitlynre változtatta, és teljes nemátalakító műtéten esett át.

Hiressegek Plasztikai Mutet Caitlyn Jenner

Janice Dickinson

Ahogy a Bright Side is kiemelte, Janice Dickinson sok mindenen ment keresztül. Nehéz gyerekkorát drogproblémák követték tinédzserként, később pedig a mellrák túlélőjévé is vált. Janice memoárjában mesélt megpróbáltatásairól, a sikerhez vezető úttól egészen a 37 Vogue címlapig.

Hiressegek Plasztikai Mutet Janice Dickinson

Tori Spelling

A televíziós producer lánya, Tori Spelling a Beverly Hills 90210 szereplőjeként vált híressé. Először 16 évesen feküdt kés alá, az orrműtétet pedig mellimplantátum követte. Sajnos a műtétek sikeressége vitatható.

Hiressegek Plasztikai Mutet Tori Spelling

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale nem tagadja plasztikai műtéteit, állítása szerint az orrműtétre légzésének javítása érdekében volt szükség. Mára már az ajkai formája és az arckifejezései sem a régiek. Külön említésre méltó, hogy Ashley Tisdale generációjának egyik szex ikonjának számított, mikor úgy döntött, megváltoztatja megjelenését.

Hiressegek Plasztikai Mutet Ashley Tisdale

Mary-Kate Olsen

Régen nehéz volt megkülönböztetni az Olsen-ikreket, de mára ez nem jelent problémát hála Mary-Kate plasztikai műtéteinek. Mary-Kate Olsen visszavonult a színész szakmából, hozzáment Oliver Sarkozy-hez és divattervező lett. Nem csak az élete, külseje is egészen más, mint karrierje kezdetén: megváltozott ajkak, finomított orr és cizellált arccsont.

Hiressegek Plasztikai Mutet Mary-Kate Olsen

Lindsay Lohan

Talán senkinek sem kell bemutatni, mekkora hatással volt a hírnév Lindsay Lohan mentális egészségére és kinézetére. Legutóbbi rehabilitációját követően feltöltette az ajkát, és látványos változásokat lehet megfigyelni az arcának felső felén.

Hiressegek Plasztikai Mutet Lindsay Lohan

Megan Fox

Megan Fox a tökéletes példája annak, amikor egyáltalán nincsen szükség a plasztikai műtétre, a genetika elég kedves volt hozzá. Ennek ellenére a színésznő úgy döntött, a népszerűség érdekében megváltoztatja a megjelenését. Orrplasztikát, ajakfeltöltést és arccsont műtétet is bevállalt.

Hiressegek Plasztikai Mutet Megan Fox

Rumer Wills

Bruce Willis és Demi Moore lánya nem tudott megbékélni nemszokványos megjelenésével, így ő is az operáció mellett döntött. Kisebb orr és áll, illetve ajakfeltöltés lett az eredmény.

Hiressegek Plasztikai Mutet Rumer Wills

Kylie Jenner

A reality show sztárja 17 éves kora óta számos műtéten esett át, ezzel csaknem teljesen átalakítva a kinézetét. Többek között ajakfeltöltést, mell- és csípőimplantátumot és orrműtétet csináltatott.

Hiressegek Plasztikai Mutet Kylie Jenner

Bella Thorne

Bella Thorne első beavatkozása 16 éves korában volt. Az ajakfeltöltést egy évvel később orrplasztika, majd később mellimplantátum követte.

Hiressegek Plasztikai Mutet Bella Thorne
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.