Mindannyian gondoltunk már arra, hogy ha a mi megjelenésünkön is profi sminkesek dolgoznának, mi is olyan csodásan festhetnénk, mint a hollywoodi sztárok. És bár ez biztosan így van, érdemes tudni, hogy nem minden híresség veszi igénybe a profik szolgáltatásait.

Nem kell a luxus, elkészülnek egymaguk

A Bright Side nyomán mutatunk 10 hírességet, akik nem mindig kérik a stylistok és sminkesek segítségét egy eseményre való felkészüléshez.

Kate Winslet

Hiressegek Profi Sminkes Kate Winslet
Az Oscar-díjas színésznő bevallása szerint azért szereti önmagának készíteni a sminkjét, mert pontosan tudja, mi áll jól neki és mi nem. Általában kétféle alapozót kever össze, és próbál minél kevesebb púdert használni, mert az kiemeli az arcán lévő piheszőröket.

Maisie Williams

Hiressegek Profi Sminkes Maisie Williams

2017-ben a Trónok harca sztárja elárulta, a Q Awards ceremóniára egyedül készült fel, pontosabban akkori párja, Ollie Jackson segítségével.

Kate Middleton

Hiressegek Profi Sminkes Kate Middleton

A hercegné általában maga készíti el a sminkjét, még az esküvőjén sem kért professzionális segítséget.

Eva Longoria

Hiressegek Profi Sminkes Eva Longoria
A színésznőnek megvan a saját sminkes csapata, de előfordul, hogy nem veszi igénybe szolgáltatásaikat. Persze, Longoria olyan szép munkát végez, hogy képtelenség megállapítani a különbséget.

Selena Gomez

Hiressegek Profi Sminkes Selena Gomez

Selena Gomez imádja a szépségápolási termékeket, saját márkát is indított már. Tavaly egy címlapon is szerepelt saját maga által készített sminkben.

Emily Ratajkowski

Hiressegek Profi Sminkes Emily Ratajkowski
A modellnek ritkán van szüksége külső segítségre, általában maga készíti a sminkjét.

Meghan Markle

Hiressegek Profi Sminkes Meghan Markle
Meghan Markle a 2018-as írországi látogatásakor nem kért profi sminkes segítséget. Ez nem jelenti azt, hogy sosem bérel fel szakmabelieket, például az esküvőjén is profik dolgoztak a megjelenésén.

Gwen Stefani

Hiressegek Profi Sminkes Gwen Stefani

Gwen Stefani többször is hangsúlyozta már, hogy ő sosem veszi igénybe a sminkesek szolgáltatásait. Minden merész kísérletezés ötlete az ő fejéből pattan ki.

Rosie Huntington-Whiteley

Hiressegek Profi Sminkes Rosie Huntington-Whiteley
Rosie sokszor beszél a szépségápolásról Instagram oldalán, így nem meglepő, hogy nem okoz neki gondot a saját sminkjének elkészítése. Elmondása alapján a munkájának legélvezetesebb része a sminkelés és a hajformázás folyamata.

Shakira

Hiressegek Profi Sminkes Shakira

Shakira nem csak a sminkjét, de még a pedikűrjét is maga készíti. Majdnem minden nyilvános szerepléshez, fotózáshoz és videóhoz maga készíti a sminkjét. Véleménye szerint jobban néz ki kevés és természetesebb sminkkel, így nincs szüksége ezekre a szolgáltatásokra.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet