A hollywoodi hírességek és popzenészek megjelenése és stílusa sem volt mindig irigylésre méltó, ezt fényképek is bizonyítják.

A hírességről is akad olyan fotó, amit eltitkolnának

Minden ember fotóalbumában vannak ciki fényképek, amely egy ballagáson, esküvőn vagy születésnapon készültek. Idétlen frizura, divatjamúlt ruhák vagy egy rossz pillanatban lekapott grimasz. A sztárok sem kivételek a kínos pillanatok alól.

Ezek a hírességek legjobb üzenetei a koronavírus-para ellen

20.1k Likes, 401 Comments – Diane von Furstenberg (@therealdvf) on Instagram: “make the best of it ….” „A londoni pestisjárvány idején, 1665-ben a Cambridge-i Egyetem is bezárt, és így Isaac Newton nak is otthon kellett maradnia.

Összegyűjtöttünk néhány fotót, amelyek a hírességek szalagavató bálján készültek és nem feltétlenül a legelőnyösebb oldalukat mutatják be.

Ellen DeGeneres

Ellen Degeneres Szalagavato
Ellen Degeneres / Fotó: Instagram

Az Ellen DeGeneres show házigazdája, a Nemzetközi Szalagavató Nap (március 31.) alkalmából Instagramon megosztotta saját fotóját, azon érettségi előtt állól örömére, akiknek a világjárvány miatt ez a fontos esemény most kimaradt.

Michelle Obama

Michelle Obama Szalagavato
Michelle Obama / Fotó: Instagram

A volt First Lady, Michelle Obama is megosztotta az 1982-ben készült fotóját, amelyen rózsaszín szatén anyagból készült, pöttyös ruhát visel.

Jimmy Fallon

Jimmy Fallon Szalagavato
Jimmy Fallon / Fotó: Twitter

A Tonight Show házigazdája is csatlakozott egy képpel a #awkwardpromstory, azaz a ciki szalagavató sztori hashtaghez.

Will Ferrell

Will Ferrell Szalagavato
Will Ferrell, 1986 /Fotó: Seth Poppel/Yearbook Library

A komikus Will Ferrell már diákkorában is minden alkalmat megragadott a viccelődésre. Talán emiatt került a fejére a tiara.

Matthew McConaughey

Matthew Mcconaughey Szalagavato
Matthew Mcconaughey / Fotó: Leah Pickett/ Twitter

A Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott színész már a szalagavató bálon is olyan elegáns volt, mintha a neves díjátadóra készülne. Láthatóan a kék csokornyakkendőjét a partnere ruhájának színéhez igazította.

Brad Pitt

Brad Pitt Szalagavato
Brad Pitt / Fotó: Splash News

Az Oscar-díjas színész, a Tarantino rendezte Volt egyszer egy…Hollywood című filmnek köszönhetően kapta meg az elismerést 2020-ban. A sármos Pittnek, valószínűleg nem volt nehéz a szalagavató bálra hölgypartnert találnia.

Halle Berry

Halle Berry
Halle Berry, 1983 Bedford / Fotó: Seth Poppel/Yearbook Library

Az idén 54 éves, csinos színésznő szinte semmit sem változott a szalagavató bálja óta. A John Wick 3. felvonás – Parabellum akciófilmben is szereplő színésznő, a Szörnyek keringőjében látható alakításával érdemelte ki az Oscar-díjat.

Sandra Bullock

Sandra Bullock Szalagavato
Sandra Bullock, 1982 Washington / Fotó: Seth Poppel/Yearbook Library

A színésznő fonott hajjal és szalagokkal ékesítve táncolta végig az éjszakát a szalagavató bálon a fotó tanúsága szerint. Bullock mit sem vesztett azóta a bájosságából, legutóbb a Madarak a dobozban című Netflix-horrorban láthattuk őt.

Taylor Swift

Taylor Swift Szalagavato
Taylor Swift / Fotó: Mtv

Az énekesnőről készült kép az MTV Once Upon a Prom című műsorához készült, amelyben Swift az est sztárjává tette Whit Wrightot. Az élmény, elmondása szerint, akkoriban a „legmenőbb dolog” volt számára.

Gwen Stefani

Gwen Stefani
Gwen Stefani / Fotó: Instagram

Az énekesnő Instagramon tette közzé a 17 éves korában készült fényképet. A báli ruháját édesanyja készített el számára, amit Grace Kelly színésznő, a Hátsó ablak című Hitchcock-filmben viselt ruhája ihletett.

Köszönjük, People!

További hírességekkel kapcsolatos érdekességeket olvashatsz a ContextUs Sztárok rovatában!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet