Lady Gaga mint a szomszéd lány?

Felismernéd, ha szembejönne veled az utcán?

A legtöbb híresség élesen elválasztja a magánéletbeli és a színpadi megjelenését. Ha a nyilvánosság vagy a közönségük előtt jelennek meg, akkor feltűnő ruhákat viselnek, hogy minden szem rájuk szegeződjön. Sokszor csak a legkitartóbb rajongóik tudják, hogyan is néznek ki a valóságban, amikor lekerül róluk a smink és hétköznapi ruhát húznak.

Azért, hogy felismerhessétek, ha egy híres ember jön veletek szembe az utcán, a Bright Side segítségével megmutatjuk, hogyan álcázza magát tíz celeb a mindennapokban.

Nicki Minaj

Nicki Minaj, az amerikai hiphopsztár mindig nagyon gondosan választja ki a fellépőruháit, hogy elkápráztassa a közönségét. A hétköznapokban azonban ő is az egyszerűbb darabokat kedveli.

Hiressegek Fellepo Hetkoznapi 1

Marilyn Manson

Brian Hugh Warner 1989-ben vette fel a Marilyn Manson művésznevet. A választás nem véletlen: a ’60-as évek szexszimbólumának, Marilyn Monroe és a kegyetlen gyilkos, Charles Manson nevéből kombinálta. Színpadi kinézetét még azok is ismerik, akik sosem hallották a zenéjét.

Hiressegek Fellepo Hetkoznapi 2

Katy Perry

Katy Perry, az egyik legkedveltebb popénekesnő, éppen a sokféle színpadi ruháiban előadott könnyed dalainak köszönheti népszerűségét. A csinos fiatal lány idővel elhagyta a merészebb fellépőszetteket, de még mindig ragyog a színpadon. A magánéletben viszont a kényelmet szereti, és egyáltalán nem bánja, ha smink nélkül látják.

Hiressegek Fellepo Hetkoznapi 3

Lady Gaga

2008-ban Lady Gaga még maga volt a megtestesült különcség. Fellépőruháinak csodájára jártak – legőrültebb napjaiban még nyers húsból is készíttetett magának estélyit. Ma már ő is visszavett a szélsőségekből, a mindennapokban pedig csak nehezen tudnánk kiszűrni a tömegből.

Hiressegek Fellepo Hetkoznapi 4

Elton John

Elton John flitteres öltönyei és vicces kiegészítői méltán híresek. Szabadságát azonban a legszívesebben sportos ruhákban tölti. Napszemüvege azonban könnyen lebuktatja.

Hiressegek Fellepo Hetkoznapi 5

Jason Momoa

Jason Momoa a szigorú óriást, Khal Drogót játszotta a Trónok harcában. De a valóságban Momoát kenyérre lehet kenni. Gyakorló buddhista, aki gyakran vonul el spirituális feltöltődésekre. 

Hiressegek Fellepo Hetkoznapi 6

Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen az egyik legellentmondásosabb színész. Gyakran veri át az embereket az általa játszott szerepekben, és olykor akkor is karakterben marad, ha nyilvános eseményeken vesz részt. Magánéletében azonban remek férj és édesapa.

Hiressegek Fellepo Hetkoznapi 7

Kesha

Kesha nagy átváltozóművész a koncertjein. De a magánéletben ő is a laza sportruházatra voksol, legfeljebb egy-egy izgalmasabb kiegészítővel dobja fel.

Hiressegek Fellepo Hetkoznapi 8

Cher

Cher már több mint 50 éve színpadon áll. A színpadi csillogás ellenére magánemberként meglepően hétköznapi módon öltözik. Gyakran hord kötött sapkát, ilyenkor két copfba fonja a haját.

Hiressegek Fellepo Hetkoznapi 9

Johnny Galecki

Johnny Galecki Leonardot, a félénk tudóst játszotta az Agymenők című nagysikerű sorozatban. Amikor nem forgat, nyoma sincs a nőkkel szembeni tartózkodásának: bárkinek képes elcsavarni a fejét.

Hiressegek Fellepo Hetkoznapi 10

Ha már így belejöttél a hírességek felismerésébe, akkor tegyél egy újabb kísérletet: vajon gyerekkori képeik alapján felismered őket?

 
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.