Egy szerelmespár esetében ahhoz, hogy meggyőző legyen az alakítás, elengedhetetlen a jó kémia a színészek között. Gyakran megesik, hogy ez a kémia annyira jól működik, hogy a színészek rájönnek, a kamerákon kívül is éreznek egymás iránt valamit.

Nekik nem kellett eljátszaniuk az egymás iránti érdeklődést

A Bright Side segítségével mutatunk 10 hírességpárost, akik nem csak a képernyőn alkottak egy párt.

Kit Harrington és Rose Leslie (Trónok harca)

Hiresseg Parok Szineszek Rose Leslie Kit Harrington

A híres sorozat második évadában a Havas Jon és Ygritte közötti kapcsolat hamar belopta magát a nézők szívébe. A karaktereket alakító színészek nem pazarolták az időt, hamarosan a való életbe ültették át a kapcsolatukat. Kit Harrington egy interjúban bevallotta, könnyű beleszeretni valakibe, ha megvan az alap vonzalom és még szerelmi jeleneteket is játszotok egy filmben.

Josh Dallas és Ginnifer Goodwin (Egyszer volt, hol nem volt)

Hiresseg Parok Szineszek Ginnifer Goodwin Josh Dallas

Ginnifer és Josh az Egyszer volt, hol nem volt sorozat forgatása során szerettek egymásba. A Hófehérkét és a herceget alakító színészek összeházasodtak, és közös gyermekeik is vannak. Úgy tűnik, a boldogan éltek, míg meg nem haltak nem csak a mesékben létezik!

Mila Kunis és Ashton Kutcher (Azok a 70-es évek show)

Hiresseg Parok Szineszek Mila Kunis Ashton Kutcher

Mila Kunis és Ashton Kutcher karrierje 1998-ban, az Azok a 70-es évek show-val kezdődött. A színészek szerelmespárt alakítottak, az akkor még csak 14 éves Mila Kunis első csókja is Kutcherrel történt, a kamerák előtt. Hosszú évekbe telt, de 2014-ben a két színész összeházasodott, és két gyermeket nevelnek.

Caitriona Balfe és Sam Heughan (Outlander – Az idegen)

Hiresseg Parok Szineszek Caitriona Balfe Sam Heughan

Miután a karaktereik közötti affér túl meggyőzőre sikeredett, a színészek kapcsolati státuszáról szóló pletykák mindenhová követték Caitriona Balfe-t és Sam Heughant. Többször látták őket kézen fogva, és több eseményre érkeztek együtt, ezzel meggyőzve a rajongókat a kapcsolat valódiságáról. A pár azonban már nincs együtt, Caitriona 2019-ben ment hozzá Tony McGillhez.

Alyson Hannigan és Alexis Denisof (Buffy, a vámpírok réme)

Hiresseg Parok Szineszek Alyson Hannigan Alexis Denisof

A pár először a Buffy, a vámpírok réme sorozat forgatásán ismerkedett meg. 2003-ban házasodtak össze, és azóta két lány boldog szülei.

Ian Somerhalder és Nina Dobrev (Vámpírnaplók)

Hiresseg Parok Szineszek Ian Somerhalder Nina Dobrev
A sorozat középpontjában Elena Gilbert áll, aki egy szerelmi háromszög közepén találja magát. A valóságban a döntés sokkal egyszerűbbnek bizonyult. A színészek évekig jártak együtt, mielőtt 2013-ban véget vetettek kapcsolatunknak. Elmondásuk alapján a szakítás után is barátok maradtak.

Kaley Cuoco és Johnny Galecki (Agymenők)

Hiresseg Parok Szineszek Kaley Cuoco Johnny Galecki
A színészek hosszú ideig titokban tartották valós kapcsolatukat. A rajongók legnagyobb bánatára a kapcsolat nem tartott sokáig, két év után szakítottak, de azóta is barátok maradtak.

Blake Lively és Penn Badgley (Pletykafészek)

Hiresseg Parok Szineszek Blake Lively Penn Badgley

A Blake és Penn közötti kamerán kívüli kapcsolat felforrósította a Pletykafészek sorozat első négy évadának forgatását. A szakítás után sikerül barátoknak maradniuk, Penn Badgley elsők között gratulált Blake Lively-nak, mikor az házasságot kötött Ryan Reynolds-szal.

Lea Michele és Cory Monteith (Glee)

Hiresseg Parok Szineszek Lea Michele Cory Monteith

A kapcsolat rövidesen a sorozat kezdete után indult 2012-ben. Michele és Monteith minden szabad idejét együtt töltötte és közösen tervezték a jövőt, de az ígéretes kapcsolatot egy tragédia szakította félbe, Cory Monteith 2013-ban halt meg túladagolásban.

Tom Hardy és Charlotte Riley (Üvöltő szelek)

Hiresseg Parok Szineszek Tom Hardy Charlotte Riley

Tom Hardy és Charlotte Riley a klasszikus regényből készült sorozatadaptáció forgatásán ismerkedtek be. Egy évvel a kamerák leállása után kezdődött el valós kapcsolatuk, amit 2014-ben egy titkos házasság, majd 2015-ben gyermekük születése követett.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet