#HIVATALOS: Ekkor jön a Sherlock Holmes 3. része

A Warner Bros. Pictures bejelentette, hogy mikor kerül mozikba a Robert Downey Jr. nevével fémjelzett Sherlock Holmes harmadik része.

A rajongók már régóta követelik a készítőktől, hogy készüljön el a Sherlock Holmes 3. De erre a színészek és a rendező sűrű időbeosztása miatt nem sok esély volt, elvégre Robert Downey Jr. nyakig merült a Marvel-filmekben, Guy Ritchie pedig előbb az U.N.C.L.E. emberével, majd az Arthur Királlyal, legutóbb pedig az Aladdinnal volt elfoglalva. Most azonban úgy tűnik, hogy minden egyben van ahhoz, hogy megvalósulhasson a folytatás.

A Warner Bros. Pictures ugyanis hivatalosan bejelentette, hogy a Sherlock Holmes 3 2020. december 25-én kerül a mozikba, amely egy héttel az Avatar 2 premierje után van.
Robert Downey Jr. és Jude Law természetesen vissza fognak térni Sherlockként és Watsonként. Azonban Guy Ritchie-t még nem erősítették meg rendezőként. A forgatókönyvet a sorozatokon edződött Chris Brancato (Narcos, Hannibal, Az első hullám, Végtelen határok) írja. 
Holmes And Watson Sherlock Holmes 2009 Film 16399968 500 242
Sherlock Holmes És Watson A Sitten / Fotó: Warner Bros.

 

A Warner Bros. és Ritchie két legutóbbi közös filmje, az U.N.C.L.E embere és az Arthur Király: A kard legendája nem teljesített túl jól a pénztáraknál. De a korábbi két Sherlock Holmes szépen tejelt (mindkettő rész több mint 500 millió dollárt termelt). Bízunk benne, hogy a kiadó visszavárja a rendezőt. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból