Hivatalossá vált: érkezik a Bad Boys 3

Annak idején 1995-ben Will Smith még főleg csak rapper és tévés színész volt, de jött egy film, ami mindent megváltoztatott, és olyan pályára rakta őt, aminek a végén igazi világsztár lett. Érkezik a Bad Boys 3! – írja a Noizz.

Ez az alkotás a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? volt, ami nem csak az ő karrierjét emelte fel, de az addig szintén csak komikus szerepekben ismert Martin Lawrence-ét is, akit a Gagyi Mami-filmekből ismerhetünk.

Elég furcsán nézett ki akkoriban, hogy ez a két vicces figura lesz egy akciófilmben, ráadásul egy olyan ember rendezi, aki eddig csak klipeket csinált, és nincs rendes tapasztalata.

Mint tudjátok, ez már történelem, ugyanis hatalmas siker lett, és a rendező, Michael Bay ma már meghatározó alakja a filmiparnak, köszönhető ez a Transformers-filmeknek. El is készült 2003-ban a folytatás, a Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk, ami szintén elég sok pénzt hozott, aztán csak vártunk. Voltak hírek, hogy jön a harmadik rész, de azok mind elhaltak, Will Smith se volt túl nyitott a dologra, de most olyat jelentett be a Sony, hogy minden rajongó örülhet.

Ekkora ingyen hírverést még nem kapott a magyar street art Will Smith-től

1m Likes, 15.5k Comments – Will Smith (@willsmith) on Instagram: “#WorldCup Video Shoot. I drank WAAAYY too much Coffee!! ?: @jas” Az oroszországi foci vébé egyik himnuszának szánt dalhoz a klipet forgatták hazánkban. Szóval igen, az orosz videópromó az oroszosodott Magyarország otthonában készült. Smith nem csak énekel, de a brazil csillaggal, Ronaldinhoval is focizik.

Ugyanis 17 évnyi várakozás után, jön a Bad Boys 3, azaz jelenlegi címén Bad Boys for Life, ráadásul már a bemutatót is belőtték 2020-ra. Ez aztán az örömhír! Azt is elárulták, hogy Will Smith már aláírt, és Martin Lawrence is nagyon úgy tűnik, hogy visszatér, szóval minden adott, egyedül a rendező lesz más. Ez mondjuk nem is baj, mert, ha megnézzük, hogy Michael Bay milyen filmeket rendezett az utóbbi években, akkor jogosan érezhetjük azt, hogy ideje egy frissítésnek.

Woosah Gif Bad Boys 2
Már A Bad Boys 2-Ért Is Oda-Vissza Voltunk / Forrás: Giphy

 

Jelen állás szerint Adil El Arbi és Bilall Fallah ül be a rendezői székbe, akik még nem túl ismert belga rendezők, de biztos, hogy értik a dolgukat, mert nem csak a Bad Boys folytatásán dolgoznak, de a Beverly Hills-i Zsaru negyedik részén is ügyködnek a háttérben, persze az utóbbi még csak pletyka. Szerencsére a színészek még nem öregedtek ki annyira, hogy hiteltelenek legyenek, de az biztos, hogy a humor egyik fő forrása a koruk lesz. Ti is várjátok már Will Smith és Martin Lawrence legújabb kalandját? Vagy már elkéstek a folytatással?

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból