“A szerelem mindenkié” – A Ralph Lauren után a H&M is csatlakozott a Pride támogatóihoz

Contextus

Contextus

A Ralph Lauren után a svéd H&M is támogatja és népszerűsíti a közelgő Pride felvonulásait. Sőt, az eladási árak 10%-a az ENSZ Szabadok és egyenlőek kampányát segíti.

A Pride felvonulásainak közeledtével az egész világon számos ruhamárka hozakodik elő olyan kollekciókkal, amelyek az egyenlőséget hirdetik, az LMBTQ-közösséget támogatják. Tavaly nagy sikere volt a svéd divatcégnek, a H&M-nek, és idén Magyarországon is elérhetővé válnak a Pride-kollekciók – már második alkalommal.

A H&M Pride kollekciója 2019-ben / Fotó: A cég hivatalos weboldala

Olyan ruhákkal találkozhatunk majd a polcokon és vállfákon, mint a büszkeséget, egyenlőséget és coming outot (előbújás) hirdető pólók. Továbbá fényes, szivárványba mártott széldzsekik, rövid és ujjatlan szivárványszínű felsők tartoznak az új kollekcióba.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szerettünk volna készíteni egy olyan színes kollekciót, ami egy bizonyos érzést teremt meg – vibráló, állásfoglaló és örömteli. Tulajdonképpen számos darab összemixelt volt, amelyek egymáshoz jól passzoltak – ezek adottak voltak. Azonban ezen darabokat felerősítettük a H&M üzenetével: egyenlőség és összetartozás. Bárki megtalálhatja a kedvenc darabját és viselheti magabiztosságal, egyszerűséggel[/perfectpullquote]

mondta Emily Björkeheim, a H&M Design osztály vezetője.

A Ralph Lauren az LMBTQ-közösséget támogatja új Pride-kollekciójával

A Ralph Lauren Pride-tematikájú kollekciójának arcai is az LMBTQ-közösség tagjai. A line-up szerepelteti Jacob Bixenman modellt, az olimpiai atléta Gus Kenworthy-t, Harper Watters balett-táncost és a Hetrick-Martin Institute queer ifjúsági csoport tagjait, Evrishát, Tyriq-t és Cory-t. A ( Pradara jellemző, hogy mozifilmes eszközökkel ünnepli dizájn termékeit.

Sara Spännar, a svéd divatcég kommunikáció és marketing osztály vezetője hozzátette:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A mi cégünk igyekszik a globális társadalom elé tükröt állítani, amely tükröt teljesen átöleli a kulcsüzenetünk: Love for All (a szerelem mindenkié – a szerk.). Kiállunk az emberek jogaiért, hogy szerethessék azt, akit akarnak és bárhol, ahol vannak. Büszkék vagyunk, hogy folytatjuk ezt a kampányt, amely támogatja az LMBTQI-közösség egyenlőségét azáltal, hogy ünnepeljük a szerelmet és tudatosan fellépünk az egyenjogúságért, sokszínűségért és összetartozásért folyó harcban.[/perfectpullquote]

Minden eladás 10%-a az ENSZ Szabadok és egyenlőek kampányát segíti.

H&M Presents: Love for All

Love, equality and togetherness in all its vivid forms: 10% of the sales price of this collection will support the work of the UN Free & Equal campaign.

A H&M Pride kollekciójának több darabja már megrendelhető online is.

Kezdőlap > Uncategorized > “A szerelem mindenkié” – A Ralph Lauren után a H&M is csatlakozott a Pride támogatóihoz
Akták

Add meg itt a címsor szövegét

contextus teszt bejegyzés

Clark Middleton közkedvelt sorozatokban és filmekben játszott, gyerekkora óta krónikus betegségben szenvedett. Hősiesen viselte betegségét

prob2

proba proba proba proba proba proba proba

prob1

proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba

Még 8 cikk van az aktában
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

Megfélemlítés az interneten

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra.

Na most mi lesz?

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból