Követem Design "A szerelem mindenkié" – A Ralph Lauren után a...

“A szerelem mindenkié” – A Ralph Lauren után a H&M is csatlakozott a Pride támogatóihoz

Promóció

A Ralph Lauren után a svéd H&M is támogatja és népszerűsíti a közelgő Pride felvonulásait. Sőt, az eladási árak 10%-a az ENSZ Szabadok és egyenlőek kampányát segíti.

Promóció
- Advertisement -

A Pride felvonulásainak közeledtével az egész világon számos ruhamárka hozakodik elő olyan kollekciókkal, amelyek az egyenlőséget hirdetik, az LMBTQ-közösséget támogatják. Tavaly nagy sikere volt a svéd divatcégnek, a H&M-nek, és idén Magyarországon is elérhetővé válnak a Pride-kollekciók – már második alkalommal.

A H&M Pride kollekciója 2019-ben / Fotó: A cég hivatalos weboldala

Olyan ruhákkal találkozhatunk majd a polcokon és vállfákon, mint a büszkeséget, egyenlőséget és coming outot (előbújás) hirdető pólók. Továbbá fényes, szivárványba mártott széldzsekik, rövid és ujjatlan szivárványszínű felsők tartoznak az új kollekcióba.

Szerettünk volna készíteni egy olyan színes kollekciót, ami egy bizonyos érzést teremt meg – vibráló, állásfoglaló és örömteli. Tulajdonképpen számos darab összemixelt volt, amelyek egymáshoz jól passzoltak – ezek adottak voltak. Azonban ezen darabokat felerősítettük a H&M üzenetével: egyenlőség és összetartozás. Bárki megtalálhatja a kedvenc darabját és viselheti magabiztosságal, egyszerűséggel

mondta Emily Björkeheim, a H&M Design osztály vezetője.

A Ralph Lauren az LMBTQ-közösséget támogatja új Pride-kollekciójával

A Ralph Lauren Pride-tematikájú kollekciójának arcai is az LMBTQ-közösség tagjai. A line-up szerepelteti Jacob Bixenman modellt, az olimpiai atléta Gus Kenworthy-t, Harper Watters balett-táncost és a Hetrick-Martin Institute queer ifjúsági csoport tagjait, Evrishát, Tyriq-t és Cory-t. A ( Pradara jellemző, hogy mozifilmes eszközökkel ünnepli dizájn termékeit.

Sara Spännar, a svéd divatcég kommunikáció és marketing osztály vezetője hozzátette:

A mi cégünk igyekszik a globális társadalom elé tükröt állítani, amely tükröt teljesen átöleli a kulcsüzenetünk: Love for All (a szerelem mindenkié – a szerk.). Kiállunk az emberek jogaiért, hogy szerethessék azt, akit akarnak és bárhol, ahol vannak. Büszkék vagyunk, hogy folytatjuk ezt a kampányt, amely támogatja az LMBTQI-közösség egyenlőségét azáltal, hogy ünnepeljük a szerelmet és tudatosan fellépünk az egyenjogúságért, sokszínűségért és összetartozásért folyó harcban.

Minden eladás 10%-a az ENSZ Szabadok és egyenlőek kampányát segíti.

H&M Presents: Love for All

Love, equality and togetherness in all its vivid forms: 10% of the sales price of this collection will support the work of the UN Free & Equal campaign.

A H&M Pride kollekciójának több darabja már megrendelhető online is.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3