“A szerelem mindenkié” – A Ralph Lauren után a H&M is csatlakozott a Pride támogatóihoz

A Ralph Lauren után a svéd H&M is támogatja és népszerűsíti a közelgő Pride felvonulásait. Sőt, az eladási árak 10%-a az ENSZ Szabadok és egyenlőek kampányát segíti.

A Pride felvonulásainak közeledtével az egész világon számos ruhamárka hozakodik elő olyan kollekciókkal, amelyek az egyenlőséget hirdetik, az LMBTQ-közösséget támogatják. Tavaly nagy sikere volt a svéd divatcégnek, a H&M-nek, és idén Magyarországon is elérhetővé válnak a Pride-kollekciók – már második alkalommal.

hm pride kollekció 2019
A H&M Pride kollekciója 2019-ben / Fotó: A cég hivatalos weboldala

Olyan ruhákkal találkozhatunk majd a polcokon és vállfákon, mint a büszkeséget, egyenlőséget és coming outot (előbújás) hirdető pólók. Továbbá fényes, szivárványba mártott széldzsekik, rövid és ujjatlan szivárványszínű felsők tartoznak az új kollekcióba.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szerettünk volna készíteni egy olyan színes kollekciót, ami egy bizonyos érzést teremt meg – vibráló, állásfoglaló és örömteli. Tulajdonképpen számos darab összemixelt volt, amelyek egymáshoz jól passzoltak – ezek adottak voltak. Azonban ezen darabokat felerősítettük a H&M üzenetével: egyenlőség és összetartozás. Bárki megtalálhatja a kedvenc darabját és viselheti magabiztosságal, egyszerűséggel[/perfectpullquote]

mondta Emily Björkeheim, a H&M Design osztály vezetője.

A Ralph Lauren az LMBTQ-közösséget támogatja új Pride-kollekciójával

A Ralph Lauren Pride-tematikájú kollekciójának arcai is az LMBTQ-közösség tagjai. A line-up szerepelteti Jacob Bixenman modellt, az olimpiai atléta Gus Kenworthy-t, Harper Watters balett-táncost és a Hetrick-Martin Institute queer ifjúsági csoport tagjait, Evrishát, Tyriq-t és Cory-t. A ( Pradara jellemző, hogy mozifilmes eszközökkel ünnepli dizájn termékeit.

Sara Spännar, a svéd divatcég kommunikáció és marketing osztály vezetője hozzátette:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A mi cégünk igyekszik a globális társadalom elé tükröt állítani, amely tükröt teljesen átöleli a kulcsüzenetünk: Love for All (a szerelem mindenkié – a szerk.). Kiállunk az emberek jogaiért, hogy szerethessék azt, akit akarnak és bárhol, ahol vannak. Büszkék vagyunk, hogy folytatjuk ezt a kampányt, amely támogatja az LMBTQI-közösség egyenlőségét azáltal, hogy ünnepeljük a szerelmet és tudatosan fellépünk az egyenjogúságért, sokszínűségért és összetartozásért folyó harcban.[/perfectpullquote]

Minden eladás 10%-a az ENSZ Szabadok és egyenlőek kampányát segíti.

H&M Presents: Love for All

Love, equality and togetherness in all its vivid forms: 10% of the sales price of this collection will support the work of the UN Free & Equal campaign.

A H&M Pride kollekciójának több darabja már megrendelhető online is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból