Muri Enikőék névtelenül tettek fel egy kíméletlen kérdést Hódi Pamelának a Nyerő Párosban, és nem voltak megelégedve a válasszal.

Nyerő Párosban egy olyan játékban vettek részt a versenyzők, ami során névtelenül tudtak egymásnak kérdéseket feltenni. „Pamela, a közösségi médiában kitárulkozóan nyitottnak mutatod magad, ezzel szemben itt a villában a többiekkel igen zárkózott és távolságtartó vagy. Melyik az igazi éned?” – tette fel a kérdést Hódi Pamelának Muri Enikő és Tóth Szabi, írja a 168.

Egyik se. Nem tudom, hogy ki tette fel a kérdést, de akkor nagyon távol áll tőlem

– jelentette ki, majd kifejtette, hogy ő úgy érzi, ő pont a közösségi médiában zárkózott, és jóval kevesebbet mutat meg magánéletéből, mint akkor tette, amikor még Berki Krisztián párja volt. Azt is elmondta, hogy szerinte egyáltalán nem távolságtartó a villában. 

Pamela nem tudta meg, hogy ki tette fel a kérdést, de Muri Enikőék azonban a kamerák magányában beszéltek a kérdésről.

Arra lettünk volna kíváncsiak, hogy most akkor melyik az igazi énje. Mert ha ő azt mondja, hogy »figyelj, én amúgy egy alapvetően zárkózott csaj vagyok, és jobban meg tudok nyílni a közösségi felületeken«, akkor azt mondjuk, hogy ezzel nincsen semmi probléma.

“Akkor én is kapok egy olyan választ, hogy vele nem is kell olyan szinten foglalkoznom, hogy nyissak felé, vagy elvárjam, hogy végre beszélgessünk már egyet, hanem akkor ezt elfogadom. Ehelyett elindult egy olyan ködösítés, amiben sem az alanyt, sem az állítmányt nem értettük. Mondjuk ki, hebegett-habogott, nem tudott egy normális választ adni arra a kérdésre, amit feltettünk neki” – magyarázták.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet