Holly Madison hét éven keresztül volt Hugh Hefner barátnője, most a személyes kapcsolatáról beszélt a Playboy alapítójával.

Holly Madison első randiként tekintett a találkozóra

Holly Madison korábban is beszélt már róla, milyen volt hét évig a Playboy-villában az élet. Egy szektához hasonlította az élményt. Most egy podcastban arról mesélt, milyen volt a személyes kapcsolata Hugh Hefnerrel, írja a 24.hu.

Holly-t 2001-ben hívták meg a villába Hefner egy esti kiruccanása után. Másnap mindannyian felmentek az emeletre. Nem hitte, hogy biztosan szexelni fog, inkább egy első randiként tekintett az egészre.

Vegyes érzelmei voltak Hugh Hefnerrel kapcsolatban

Úgy gondolta, megnézi, mi történik az emeleten, aztán eldöntheti, folytatja-e, vagy inkább hazamegy.

El voltam veszve, szó szerint rám lökték, és miután megtörtént, megalázónak éreztem és zavarba jöttem. Sokkal nagyobb hatással volt rám érzelmileg, mint gondoltam volna.

Végül ő maga kérte meg Hefnert, hogy beköltözhessen a villába a szabad helyre, mert úgy gondolta, így a Playboy előterébe kerülhet, és amúgy sem akarta, hogy csak a rossz élmény maradjon meg.
Hugh Hefnerrel kapcsolatos vegyes érzelmeiről így mesélt:

Nagyon okosnak tartottam, nagyon felnéztem rá, szóval kedveltem. Nem az a gondolat taszított, hogy esetleg szexeljek vele, hanem inkább a csoportos helyzet, ami igazán kívül esik a komfortzónámon.

Holly Madison 2008-ban szakított a Playboy alapítójával, és a villából is ekkor költözött ki.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet