Hollywoodi sztárok, akiket azonos nemű szülők neveltek fel

Összeállítottuk azoknak a hírességeknek a listáját, akiket azonos nemű szülőpár nevelt fel, vagy a szüleik közül az egyikük meleg volt.  

Jodie Foster

A kétszeres Oscar-díjas színésznőt két anyuka nevelte fel. A vér szerinti anyja Brandy, és a párja Evelyn. A 2013-as Golden Golbe-díj átvételekor köszönetet is mondott anyjának, aki demenciával küzd, és beszédében kifejezte, hogy nagyon szereti.

#jodiefoster #gorgeous #beautiful #hollywood #celebrity

No Description

 

Robert de Niro

A színész apja, Sr. Robert de Niro, festőművész volt. Mind a művészetét mind pedig homoszexualitását szenvedésként élte meg. De Niro 2014-ben dokumentumfilmet készített az HBO-val, szeretett apja emlékére.

https://www.instagram.com/p/BoLYqSRh7RO/?utm_source=ig_web_copy_link

Rene Russo

A színésznő egy 2002-ben adott interjúban árulta el, hogy és édesanyja leszbikus volt. Egyedül nevelte fel lányát, miután a férje otthagyta őket.

A #lady who loves showing all her #beauty . #renerusso #academyawards .

No Description

Dorothy Dandridge

Dandridge volt az első afroamerikai színésznő, akit Oscar-díjra jelöltek. Anyja, Ruby Dandridge segítette őt és nővérét a karrierjük alakításában. Ebben anyja partnere, Geneva Williams is segédkezett.

Dorothy Jean Dandridge November 9, 1922 – September 8, 1965) “The tragedy of Dorothy Dandridge is that she was born twenty years too early. Had she been born in the early 1940’s instead of the early 1920’s, many doors would have been open for her, and we would now be discussing one of the greatest performers who ever graced a movie screen.”

No Description

Jennifer Grey

A Dirty Dancingből ismert színésznő apja, az Oscar-díjas Joel Grey, 82 éves korában vallott színt, a People Magazinban. A színésznő elárulta, hogy nagyon büszke rá.

#80sheadshot #OG #oldheadshotday a day late

No Description

Marvin Gaye

A zenész Gaye apja, Marvin Gay után kapta a nevét, de később egy e-vel egészítette ki azt. Apja szeretett női ruhákat hordani, rendszeresen viselte anyja nadrágjait, cipőit és köntösét. 1984-ben egy veszekedés során saját kezűleg lőtte le a híres fiát.

marvin gaye
Marvin Gaye / Fotó: mptv

Natasha Richardson

A színésznő apja a filmrendező, Tony Rischardson volt, aki 5 évig élt házaséletet Natasha anyjával. Később, az Oscar-díjas rendező rájött, hogy biszexuális. 1991-ben AIDS következtében halt meg. A színésznő síbalesetben vesztette életét, 2009-ben.

Natasha Richardson
Natasha Richardson / Fotó: Fanpop

Anne Heche

A színésznő, aki maga sem rejti véka alá leszbikusságát, párja Ellen DeGeneres. Anne Heche az életrajzi könyvében, a Call me crazy-ben írt apja kicsapongó homoszexualitásáról. A férfi 1983-ban AIDS következtében halt meg. Anne édesanyjától akkor elhidegült el amikor, azt szerette volna, hogy kezeltesse szexualitását.

Almost 2019 #OMG!

No Description

Liza Minnelli

Liza édesapja, Vincente Minelli nyíltan vállalta másságát, ennek ellenére négyszer nősült. Leghíresebb neje Judy Garland volt, akitől Liza Minelli is született. Liza úgy emlékezett meg szüleiről, hogy az édesanyja az utat mutatta meg számára, míg édesapjától az álmait kapta.

liza minelli
Liza Minelli / Fotó: Vanity Fair

Judy Garland

A színésznőnek ötéves korában kellett elköltöznie szüleivel a minnesotai városból Kaliforniába, mert apjáról azt beszélték, hogy meleg. Később mikor Garland híres lett, igazi meleg ikonná vált, a „homoszexuálisok Elvisének” nevezték.

judy garland
Judy Garland / Fotó: Independent

Köszönjük, Purple Clover!

További érdekességeket találsz hírességekről, a ContextUs Sztárok rovatában!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból