Követem Sztárok Holttestet találtak Naya Rivera eltűnésének helyszínén

Holttestet találtak Naya Rivera eltűnésének helyszínén

Promóció

Naya Rivera, a Glee sorozat színésznője múlt hét szerdán tűnt el, amikor kisfiával a Piru-tóhoz kirándult. A rendőrség mentőalakulatai találtak egy holttestet a közelben, de a személyazonosságát még nem állapították meg.

Azonosítatlan holttest

Promóció
- Advertisement -

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Naya Rivera, a Glee – Sztárok leszünk című sorozat színésznője július 8-án Kaliforniában csónakázás közben eltűnt négyéves kisfia mellől. A hatóságok nem sokkal ezután megállapították, hogy a Piru-tóba fulladt, miután úszni indult a hajóból.

The search continues for actress Naya Rivera in Lake Piru after she went missing Wednesday, July 8, 2020 in Filmore, California on July 9, 2020.

A Ventura megyei rendőrkapitány, Eric Buschow hétfőn bejelentette, hogy találtak egy holttestet a tóban arrafelé, ahonnan Naya Rivera is eltűnt a múlt héten, írja a Variety. Az azonosítás még nem történt meg, a mentési munkálatok még folynak. Hétfőn helyi idő szerint 14 órakor tart sajtótájékoztatót a rendőrkapitány.

Naya Rivera update: Body found at Lake Piru during search for missing ‘Glee’ actress | ABC7

A body was found during a search at a Ventura County lake for actress Naya Rivera, officials said on Monday. The body has not yet been identified. Full story…

Buschow korábban arról nyilatkozott a lapnak, hogy nem szeretnék, ha Rivera rajongói vagy ismerősei önálló kutatóakcióba kezdenének.

Tikkasztó hőség, közel 40 fok várható. Nagyon meredek, nagyon sziklás a part. Hiába jó szándékkal, segíteni jönnének, de ha kiszáradnak vagy hőgutát kapnak a helyszínen, akkor Naya Rivera megtalálására kirendelt embereket kell az ő mentésükre is bevetni. A kutatócsapatok és mentőcsapatok viszont évek óta vízimentéssel foglalkoznak

– üzent Buschow a lapon keresztül a kéretlen segítőknek.

Samantha Marie Ware azt állítja, pokollá tette az életét Lea Michele a Glee sorozat forgatása alatt

Vannak színészek, akik híressé váltak arról, milyen nehéz együtt dolgozni velük. Ilyen például Joaquin Phoenix. Mint beszámoltunk róla, egyedül Robert De Nirót tisztelte a Joker forgatása alatt. Nehéz természet ide vagy oda, megnyerte a filmmel élete első Oscar-díját idén. Lea Michele-lel sem könnyű. Már egy ideje rebesgetik, hogy nem túl barátságos a forgatások alatt.

Hozzátette, hogy a Piru-tó le van zárva, csak az akkreditált újságírók és a hivatalos mentőcsapatok tagjai juthatnak be a területre. A partot és a környező területet még az első nap átkutatták.

No Title

Happening now: A body has been found at Lake Piru this morning. The recovery is in progress. A news conference will take place at 2 pm at the lake.

„Nincs arra bizonyíték, hogy kijutott a partra, az is kétséges, hogy látták volna” – mondta a rendőrkapitány. A tó szonárral végzett átvizsgálását vasárnap befejezték, de a kutatást minden nap folytatják.

Többen vesztették életüket a tóban az elmúlt években

Rivera rajongói azt kérték, hogy terjesszék ki a keresést a tó körüli területre is, ha esetleg a színésznő kijutott volna a partra. A serif megerősítette, hogy a keresés kiterjedt a környező faházakra és a part menti melléképületekre is.

Heather Morris, aki a Glee-ben játszott együtt Riverával szintén felajánlotta, hogy odamegy a helyszínre, hogy segítsen. A hatóság azonban mindenkit igyekszik erről lebeszélni.

just the two of us

No Description

Rivera egy kis vitorláshajót bérelt négyéves fiával július 8-án délután, de nem tértek vissza a kikötőbe. A gyerek a hajóban mentőmellényben aludt, amikor rátaláltak. A színésznő iratait és mentőmellényét is megtalálták a hajóban.

A kisfiú azt mondta a rendőröknek, hogy úszni mentek, de kettejük közül csak ő ért vissza a hajóhoz. A hatóság elmondása szerint a munkálatokat nagyban nehezítik a rossz látási viszonyok a víz alatt, valamint a sok fa és egyéb lesüllyedt akadály a tó fenekén. A búvárok robotok segítségével dolgoznak.

Már 30 ezren írtak alá azt az online petíciót, amely figyelmeztető táblák kihelyezését kérik a parton. A korábbi években is többen fulladtak már a tóba.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3