Nézem Film Hongkongban bojkottálják a Disney Mulan című filmjét a főszereplő...

Hongkongban bojkottálják a Disney Mulan című filmjét a főszereplő miatt

Promóció

Tovább zajlanak a hongkongi tüntetések, Liu Yifei színésznő kiállt a rendőrség mellett. Most bojkottálják Mulan című filmjét, írja a Design Taxi.

Promóció
- Advertisement -

A hongkongi tüntetők bojkottra szólítottak fel a Disney Mulan remake-je ellen, mert a film főszereplőnője hangot adott annak, hogy kiáll a hongkongi rendőrség mellett.

Liu Yifei megosztott egy posztot Weibo nevű közösségi oldalon, amelyben hangoztatja, hogy támogatja a hongkongi rendőrséget. Emiatt hamarosan elindult a #BoycottMulan kezdeményezés.

szewingleung on Twitter

BoycottMulan Mulan is supposed to fight for the defenseless and equality for women.

A Twitter-felhasználókat elszomorította, hogy a kínai-amerikai színésznő látszólag szimpatizál a rendőri brutalitással, miközben ő élvezi az Amerika biztosította szabadságot.

Ai Weiwei nem bízik a britekben, mert a hongkongi tüntetésekben nem veszik ki a részüket

Június óta egy durvább, kaotikusak tüntetések tombolnak Hongkong utcáin a demokrácia megtartásáért. Ai Weiwei egy kisebb csapattal együttműködve dokumentálja az eseményeket, ezek egy részét az Instagramján is közzétette már. A képzőművész a BBC Radio 4 Today műsorában az esettel kapcsolatosan a britekről is kitálalt. Szerinte Nagy-Britannia elgyengültnek tűnne, ha segítenének küzdeni a szabadságért.

Több Twitter-felhasználó hívta fel a figyelmet az ellentmondásra, miszerint Liu Yifei filmbeli karaktere, Mulan éppen, hogy az elnyomás ellen lép fel a szabadság és a demokrácia védelmében.

Disney’s Mulan – Official Teaser

When the Emperor of China issues a decree that one man per family must serve in the Imperial Army to defend the country from Northern invaders, Hua Mulan, the eldest daughter of an honored warrior, steps in to take the place of her ailing father.

A hongkongi rendőrség demokrácia mellett tüntetők ellen könnygáz gránátokat és gumilövedékeket is bevet, súlyos sérüléseket okozva ezzel az állampolgárainak.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3