Hopp Csilla zokogva idézte fel L.L. Juniorral közös kisfiának halálos balesetét a szeptember elsején újrainduló tárgyaláson.

Miután Hopp Csillát felmentették, barátnőjét, P.Carment vádolják gondatlanságból elkövetett emberöléssel, ugyanis úgy gondolják, ő fogta a kis Dávid kezét, mielőtt a fiú átszaladt az úton, és elütötte egy szabályosan közlekedő autó három évvel ezelőtt.

Az ügyben Hopp Csillának is kellett tanúvallomást tennie, amit a Bors szemlézett. Az édesanya azt hangsúlyozta, hogy nem a barátnője a hibás, Dávid mindig betartott minden szabályt, és váratlan volt a kisfiú cselekedete, ez okozta a tragikus balesetet. A gyermek óvónői ezt megerősítették, mindhárman azt nyilatkozták, hogy a kisfiúra nem volt jellemző a szabályok megszegése. Az édesanya felidézte, hogy valójában ő fogta a gyermek kezét, aki egyszer csak kicsavarta magát a szorításából, megkerült P.Carment, és átszaladt a piroson a zebrán.

Láttam, ahogy a kocsi bal első és hátsó kereke is átmegy rajta. Azt is, hogy Dávidka teste ezután a magasba emelkedik

– idézte fel, hozzátéve, hogy örökre magát fogja hibáztatni a történtek miatt.

A tárgyalóterembe egy szemtanú is belépett, aki kiküldte a sajtót, majd azt állította, ő a társaság mögött sétálva látta a történteket, és valójában senki sem fogta a kisfiú kezét. A feldühödött Csilla megkérte a bíróságot, hogy hadd kérdezzen ő a szemtanútól, de nem jutottak semmire: Csilla azt állítja, nem láthatott olyat, hogy senki sem fogta a gyermek kezét, a szemtanú pedig kitartott a vallomása mellett.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet