Mutatjuk a szeptember 16-ai, csütörtöki jelzéseket a csillagjegyeknek!

Kos (03.21 - 04.19)

Olyan erős és pozitív a kisugárzása, hogy vonzza maga köré az embereket, akik szintén vidámak és jókedvűek lesznek a közelében. Használja ki ezt a napot, mert kibékíthet vagy össze is hozhat embereket.

Bika (04.20 - 05.20)

Ma járjon nyitott szemmel, figyljen és tanuljon! Olyan trükköket, praktikákat leshet el másoktól, amikre most nagy szüksége van, és a jövőben is profitálhat ezekből.

Ikrek (05.21 - 06.21

Álmodozó kedvében lesz egész nap, valahogy folyton elkalandoznak a gondolatai, ráadásul újra és újra azon kapja magát, hogy ugyanazon ábrándozik. Ez nem lehet véletlen!

Rák (06.22 - 07.22)

Kétszer is gondolja meg, mire költ ma! Talán elsőre jó ötletnek tűnhet megvenni valami szép, drága dolgot, de biztos lehet benne, hogy holnap nem csak a pénztárcája, de ön is bánná a dolgot.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Több munkahelyi konfliktusba is keveredhet a héten, amik ma csúcsosodnak ki. Próbáljon meg türelmesen és nyugodtan kommunikálni! Most igazán nincs szüksége a felesleges feszültségre.

Szűz (08.23 - 09.22)

Szerelmével ma sikerül ismét egymásra hangolódniuk, ami ezúttal tartósabb lesz, mint az előző hetekben. Harmónikus, nyugodt időszak előtt állnak.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ma sorra kerül kellemetlen, kínos helyzetekbe, amit más generál, mégis ön az elszenvedője. Viszont ha lazán, kellő humorral kezeli ezeket, még jól is kijöhet mindenből. Nevessen idegeskedés helyett!

Skorpió (10.23 - 11.21)

A lehető legjobban alakul ma minden a szerelmi életében, és ehhez csakis arra volt szükség, hogy kicsit lelazuljon. Ha megbízik szerelmében, ez a harmónia megmarad egész hétvégén is.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Sokkal hatékonyabb és gyorsabb lesz ma, ha otthonról dolgozik. A sok ember, nagy társaság általában felpörgeti, de most inkább csak elterelné a figyelmét a fontos feladatokról.

Bak (12.22 - 01.19)

Kezdjen el nyitni több ember felé! Az új ismerettségek új szakmai kapcsolatokat és új lehetőségeket is jelentenek, ráadásul inspirálóan hatnak a mostani munkájára is.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ma szinte mindenben örömét leli, amibe csak belekezd, még egy egyszerű kávé vagy ebéd is feldobja. A környezetében is érzik, hogy jó passzban van, így szívesebben lesznek önnel.

Halak (02.19 - 03.20)

Kicsit túlvállalja ma magát, azt gondolja, mindenre képes, de hamar elfárad és rájön, hogy ezt egy embernek képtelenség megcsinálnia. Kérjen segítséget!
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.