Ebben a hónapban számos asztroesemény vár ránk – napfogyatkozás a Kosban, telihold a Skorpióban és a bolygók csillaga a Bikában. Az ilyen időszakok nem túl gyakran fordulnak elő.
Április 8-án, a napfogyatkozás és Újhold a Kosban hatalmas előrelépést hoz majd a személyes érdeklődési körökben: egy megvalósult projekt vagy egy új kapcsolat jöhet létre.
A Merkúr és a Nap együttállása a Kosban április 12-én rejtett és titokzatos kapcsolatok kialakulására ad esélyt.
A Vénusz április 18-án kapcsolódik a jövő csomópontjához, ezen a napon óriási esély van a lélektárssal való találkozására vagy a meglévő kapcsolatok változására.
Nemcsak áprilisban, hanem egész évben a fő esemény az Uránusz és a Jupiter találkozása a Bikában április 18-tól 21-ig. Ez a drasztikus pénzügyi változások energiája, amely potenciálisan minden embert érinthet. Április utolsó fontos asztrológiai eseménye 24-én, a Skorpió teliholdján lesz. Változásokat jelez előre a pénzügyi és intimszférában. Készüljünk fel a váratlan kiadásokra vagy az intim partnertől való elválásra.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.