Ez a három csillagjegy hajlamosabb a pánikra és a depresszióra, így nekik különösen fontos, hogy vigyázzanak magukra.

Vannak olyan csillagjegyek, akiken könnyebben lesznek úrrá a negatív érzelmek, és a pánik és depresszió, írjaKiskegyed.

A Halak nagyon sokat álmodozik, és amikor szembesül a valós élet nehézségeivel, hajlamos nagyon megzuhanni a csalódástól. Fontos, hogy ez a jegy többet foglalkozzon magával, és a saját érdekeit is előtérbe helyezze, elengedje az áldozat szerepet. 

A Rák jegyében születettek nagyon érzelmesek, sokat foglalkoznak az élet szentimentális oldalával. Meggyőződésük, hogy egyedül vannak a világban, és az ő érzelmei és gondolatai senkit sem érdekelnek. Ez hajlamosabbá teszi őket a depresszióra, így kiemelten fontos, hogy elfogadják a család és a barátok segítségét az elzárkózás helyett.

A Skorpiók könnyen átveszik környezetük hangulatát, így ha túl sok időt töltenek negatív emberekkel, akkor idegessé, feszültté, rossz kedvűvé, és depresszióssá válnak.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.