Hívhatjuk őket paranoiásnak vagy pánikra hajlamosaknak, de tény az, hogy náluk előrelátóbbat nem nagyon lehet találni. De kik ők?

Ők azok, akik mindig igyekeznek bebiztosítani magukat, és mindig számításba veszik, hogy a dolgok egy ponton akár rosszul is alakulhatnak. Néha ráadásul egészen intuitív módon érzik meg előre a bajt. Mosolyoghatsz azon, ahogyan túlbiztosítják magukat, de ne feledd, hogy egy ilyen emberrel szinte mindig biztonságban vagy.

Nézzük meg, mely öt csillagjegy szülöttei közül kerülnek ki azok, akik hajlamosak a legrosszabbra is felkészülni!

Skorpió

A Skorpió természeténél fogva szeret titkolózni a fontos dolgait illetően és ebből adódik, hogy alapvetően másról is azt feltételezi, hogy esetleg rejtegetnek valamit. Ő az, aki mindenkinél nagyobb gondot fordít a biztonságra, bekamerázza a lakását, biztosítást köt mindenre és gondol minden apró részletre. De ő az is, aki éppen ezért és a kiváló megérzései miatt nagyon gyakran elkerüli a szerencsétlenségeket, baleseteket és ha mégis megtörténi a baj, a lehető legjobban kerül ki belőle.

Ikrek

Az Ikrek gyakran ideges, feszült és néha bizony hajlamos a pánikra is. Érdeklődő ember, de közben tudja, hogy a túlzott kíváncsiság gyakran bajt okoz, éppen ezért visszafogja magát. Csak ritkán üti bele az orrát más dolgába, mivel fontosnak tartja a magánszféra védelmét. Ugyanakkor intuitív módon megérzi a baj közeledtét és cselekszik is idejében, hogy elkerülje. Ha csak őt figyeled, őt követed, te is könnyebben elkerülheted, hogy kalamajkába keveredj.

Halak

A Halak természeténél fogva aggódik a jövő miatt, mivel mindig arra készül, hogy a közelében valamilyen rossz dolog fog történni. Gyakori azonban, hogy túlságosan is komolyan vesz dolgokat és egy kis problémára is képes akár rossz megoldást adni. Túl korán, túl erőteljes válaszokat ad, így előfordul, hogy még azelőtt kilép egy bizonytalan helyzetből, mielőtt kiderülne, hogy ez a legjobb kiút. Jobb félni, mint megijedni, vallja és lássuk be néha neki is van igaza.

Szűz

A Szűz olyan, mint egy kifejlett érzékekkel rendelkező őrszem. Gyakorlatilag állandó készültségben él és, neki semmilyen probléma nem okozhat meglepetést, hiszen már jó előre fejben lejátszotta az összes általa lehetségesnek tartott variációt. Mindig megszállottan törekszik a tökéletességre, de ha valami nem illeszkedik egyik előre eltervezett lehetőségbe, képes összeomlani és pánikszerű reakciókat produkálni. Ilyenkor pedig hajlamos a rossz döntésekre is.

Rák

A Ráknak hatalmas képzelőerőt adott az Univerzum, ami olyankor okozhat problémát, ha jósolnia kell. Ilyenkor ugyanis hajlamos olyan dolgokat is elhinni és másokkal elhitetni, melynek a valós bekövetkeztére igazán elenyésző esély van. Mindez pedig néha még gyanakvóvá is teszi az emberi kapcsolataiban. Ő az, aki már attól képes neheztelni a partnerére, mert alap nélkül elképzeli róla, hogy valami rosszat tenne. Ez pedig indokolatlan hangulatváltozásokhoz is vezethet.

Nemrég írtunk arról, hogy melyek azok a csillagjegyek, amelyeknek lezárul az életében egy fontos fejezet.

A legfrissebb, szeptember 24-ei horoszkópjelzést ezen a linken tudod elolvasni.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.