A különböző csillagjegyek a személyiségük különböző részeit szeretnék elrejteni mások elől.

Kos

A Kos a győzelem és a karrier érdekében bármire képes, akár olyan taktikákat is bevet, amiket mások elítélnek morálisan, írjaKiskegyed.

Bika

A Bika jegyében születtek nagyon önfejűek, és ha valami nem a terveik szerint alakul, inkább úgy tesznek, mintha sosem érdekelte volna őket a dolog, és igyekeznek eltitkolni a tévedésüket.

Ikrek

Az ikrek nehezen kötelezi el magát egy partner mellett. Ennek okát nem szívesen hozzák mások tudomására, rettegnek attól, hogy elhagyják.

Rák

A családjuk iránti elköteleződésről és hűségéről ismert Rák sosem árulná el senkinek, hogy titkon néha arról álmodozik, bárcsak hektikusabb életet választott volna.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyében születettekről talán sosem találnánk ki, de titkon bárki sikerére irigyek tudnak lenni.

Szűz

A Szűz mindig ügyel rá, hogy a legjobb formájában jelenjen meg a környezete előtt, és titkolja, hogy valójában szereti elengedni magát, és amikor egyedül van, nem foglalkozik annyit a külcsínnel.

Mérleg

A Mérleg sosem vallaná be, de retteg az egyedüllétről, ezért igyekszik folyamatosan emberekkel körbevenni magát.

Skorpió

A Skorpió mindig titokzatosnak tűnik, de valójában attól tart, hogy mások nem tartják elég érdekesnek, így megesik, hogy úgy csinál, mintha titkolna valamit.

Nyilas

A Nyilas a kapcsolatai elején hajlamos eltitkolni a függetlenség iránti vágyát és kalandvágyó személyiségét, ami később problémákat tud okozni a partnerével.

Bak

A Bak öntudatosságával próbálja elrejteni sebezhetőségét és érzékenységét.

Vízöntő

A Vízöntők nagyon társaságkedvelő személyiségek, sokszor eltitkolják magasztos gondolataikat, és úgy tesznek, mintha egyetértenének a mainstream véleménnyel, pedi­g éppen ellenkezőleg.

Halak

A Halak hajlamos a depresszióra és a függőségre, hiszen a végletekig érzelmesek, és gyakran érzik magukat levertnek, de ezt nem szeretnék, ha mások tudnák.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.