Létezik öt olyan csillagjegy, amelyek tagjai a végletekig hűségesek választottjukhoz.

A horoszkóp segíthet, hogy hűséges párra találj?

Love Story
Az Élethosszig Tartó Szerelem Nem Csak A Tündérmesékben Létezik / Fotó: Disney

A tökéletes párkapcsolat mindenki számára mást jelent, de vannak bizonyos tulajdonságok a másik félben, amelyek egyaránt fontosak. Ilyen a bizalom, a szenvedély vagy a szerelem érzése. A csillagjegyek segíthetnek megfejteni valakinek a személyiségét, hiszen a főbb jellemvonások kirajzolódnak a horoszkópokból. Ne feled, hogy a különbözőségek ellenére is találhatsz magad mellé tökéletes párt, akivel összeköthetitek az életeteket.

Összegyűjtöttük azokat az állatövi jegyeket, amelyek tagjai a legelkötelezettebbek egy párkapcsolat tekintetében!

Rák

via GIPHY

A Rák csillagjegy szülöttei igazán hisznek abban, hogy a szív ott van, ahol az otthon. Egy párkapcsolatban is a biztonságot és az elköteleződést keresik. Ez a két értékes tulajdonsága az, amely fontos szerepet játszik egy kapcsolatban.  Amikor szerelembe esik, akkor az elsődleges célja, hogy családot alapítson azzal az emberrel, aki elnyerte a szeretetét és hűségét. Ezek a tulajdonságok teszik a Rákot hosszú távon tökéletes és hűséges partnerré.

Halak

via GIPHY

A Halak egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy mindenben és mindenkiben meglátják a jót. Szeretik a romantikát és az álmodozást. Egy párkapcsolatban a biztonságra és stabilitásra törekszenek, és mindent elkövetnek azért, hogy kapcsolatuk egy megvalósult Love Story legyen. A vízjegy szülöttei nagyon barátságos emberek, így könnyű szerelembe esni irántuk.

Skorpió

via GIPHY

A Skorpió az egyik leginkább félreértett állatövi jegy, hiszen gyakran jellemzik őket szenvedélyesnek ugyanakkor, ha szerelmi csalódás éri őket, könnyen bosszúállóvá válhatnak. Mégis ők a leglojálisabbak egy párkapcsolatban. Idő kell ahhoz, hogy a Skorpió megismerje és megkedvelje a partnerét, de amikor ez bekövetkezik, akkor képes mindent megtenni érte és a kapcsolat működéséért. Ők a legelkötelezettebb szerelmesek és hisznek az élethosszig tartó szerelemben.

Ikrek

via GIPHY

Az Ikrek csillagjegyhez tartozó emberek intelligensek és érzelmesek. Az Ikrekről azt tartják, hogy kiszámíthatatlan személyiséggel bírnak és megbízhatatlanok, de ez távol áll az igazságtól. A puszta logika vezérli őket, és ha meggyőződtek arról, hogy megtalálták az igazit szerelmet, akkor semmi sem tántoríthatja el őket tőle. Szeretik partnerüket akár az észszerűség határán túl is, éppen ezért ők a legromantikusabb, legmegbízhatóbb és legvidámabb szeretők.

Mérleg

via GIPHY

A Mérleg bizonytalanságát a gyengeség jelének tartják. Mivel, ez a csillagjegy az élet minden területén az egyensúlyt keresi,  és nem szereti ha azt, bármi is veszélyezteti. A Mérleg a párkapcsolatban is az egyensúlyra törekszik, hosszú ideig keresi a megfelelő személyt, de ha megtalálta, akkor képes kitartani mellette élete végéig.

Köszönjük, ETimes!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.