Mutatjuk a szeptember 18-ai, szombati horoszkópot.

Kos (03.21 - 04.19)

Rengeteg feladatot elvállal, mert mindenhez van kedve, de hamar kiderül, hogy ideje viszont nincs elég. Túlvállalta magát, és ha nem passzol le egy-két munkát, hamar káoszba fullad a napja.

Bika (04.20 - 05.20)

Mostanában több olyan embert is sikerült megbántania, aki közel áll önhöz. Bár nem volt szándékos, mégis ideje bocsánatot kérni, mert egyre nagyobb a feszültség ön körül.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ma nagyon nehéz lesz koncentrálnia, így minden erejét be kell vetnie, hogy hibátlanul és pontosan dolgozzon. Ha kell, ellenőrizzen mindent kétszer, vagy akár háromszor is!

Rák (06.22 - 07.22)

Ma kiderülhet, hogy nagyon is jók a megérzései, és több személlyel kapcsolatban is hallgatnia kellett volna a benyomásaira. Ebből most sokat tanulhat!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ne siettessen semmit, és főleg ne változtasson meg hirtelen mindent az életében. Haladjon lépésről lépésre, hogy legyen ideje megfigyelni és kielemezni a következményeket.

Szűz (08.23 - 09.22)

Szánjon ma időt a barátaira, rokonaira is! Beszélgessen, kérdezzen tőlük, töltsön időt velük, mert mostanában nagyon elhanyagolta a szeretteit, és a jövőben sem lesz több szabadideje.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ne legyen kishitű, vágjon bele bármibe, amit csak a fejébe vesz! Mert ma tényleg minden sikerülhet, csak elkezdenie lesz nehéz, de az első lépések után már magától értetődő lesz minden.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ne duzzogjon, ha ma nem minden úgy sikerül, ahogyan azt szeretné, eltervezte. Néha nem árt átadni az irányítást másnak: na ez a mai nap pont ilyen lesz!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Merjen tanácsot, segítséget kérni, ha úgy érzi elakadt egy munkában, vagy a magánéletében. Most nagyon is igaz lehet, hogy egy kívülálló, tapasztaltabb személy sokat segítehet.

Bak (12.22 - 01.19)

Ha eddig nem tette, ne ma kezdjen el kísérletezni! Maradjon a megszokott és jól bevált módszereknél, mert különben ma csakis rossz tapasztalatok érhetik.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Új autót, lakást, munkát keres? Ma rengeteg kiváló lehetőségre bukkanhat, amiket érdemes megnéznie. Viszont ne húzza sokáig a dolgot, azonnal cselekedjen, mert könnyen lemaradhat róla.

Halak (02.19 - 03.20)

Ne foglalkozzon olyan dolgokkal, amikhez nincsen semmi köze! Ne folyjon bele egy vitába se, és ne vállalja magára más feladatait sem, mert csakis rosszul jöhet ki belőle.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.