Horváth Éva családja nem tud hazajönni Indonéziából a koronavírus-járvány okozta hatósági döntések miatt.

Hamarabb jött haza, mint párja és gyeremeke

Horvath Eva Koronavirus Gyereke
/ Fotó: Horváth Éva Hivatalos Instagram-Oldala

Horváth Éva Magyarországról jelentkezett be egy Instagram-poszttal, amelyben részletezi, miért nem tud a családja hazajönni Baliról.

A korábbi szépségkirálynő helyzetjelentésben árulta el rajongóinak, hogy már a koronavírus kezdetén nagy megpróbáltatásokkal kell megküzdenie, ugyanis a kisfia és a párja egy olyan lehetetlen helyzetbe került, aminek folytán nem tudnak hazajönni Baliról.

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust Ajánlásokat tett közzé az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) arról, milyen alapvető szabályokkal csökkenthető annak esélye, hogy valaki megfertőzödjön koronavírussal. A tüdőgyulladást okozó kór halálos is lehet.

A modell nemrégiben még szintén Balin pihent, együtt a családjával, viszont abban egyeztek meg, hogy ő hamarabb hazaérkezik Magyarországra, hogy a közel hároméves gyermekét végre le tudja szoktatni a szoptatásról. Mindazonáltal a koronavírus-járvány ez idő alatt csak még súlyosabbá vált, így a családja most Balin ragadt – írja a 24.hu.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Rémálmában sem gondolta, hogy felfordul a világ 5 nap alatt

https://www.instagram.com/p/B915Xmpgtq8/

„Valamit nem árultam el Nektek, én már 5 napja itthon vagyok… az okot és azt, hogy miért hoztuk meg ezt a döntést, a story-ban megtaláljátok! Rémálmomban sem gondoltam volna azt, hogy 5 nap alatt felfordul itt minden, konkrétan az egész világ. És valóban ez egy rémálom… mert a családom nem tud hazatérni! Törölték a járatukat! Óráról-órára minden változik #nagyszarvan #eseztnemmondtak #mindenvaltozik #nemenjeteksehova #nagyobbabajmintgondoljuk #haezttudtamvolna” – írta bejegyzésében a korábbi szépségkirálynő.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet