Horváth Gréta nyaralással töltötte a születésnapját, és közösségi oldalán felidézte születésének nem túl kedvező körülményeit.

Horváth Gréta egy Törökországban, a medence partján készült fotót osztott meg a közösségi oldalán, és a leírásban kifejtette, hogy miért szokta inkább az édesanyját ünnepelni a születésnapját, írja24.hu.

Köszönöm Anya, hogy 33 évvel ezelőtt megküzdöttél értem, értünk. Ez a nap rólam szól elvileg, de tudod az én szülinapomon Téged jobban szeretlek ünnepelni, mint magamat!

“Nem hiszek abban, hogy a születés élménye hatással van a gyerek és édesanyja kapcsolatára. Miután megszülettem, Édesanyám majdnem elvérzett. Én pedig intenzíven voltam 2 hétig. Nem öleltek, nem szoptattak, nem babusgattak” – magyarázta, hozzátéve, hogy ennek ellenére nagyon szoros a kapcsolatuk.

Az elmúlt 1 évben keményen dolgoztam magamon, és nagyképűség nélkül le merem írni, hogy jól érzem magam és jóban vagyok magammal. Tudom furán hangzik az előző mondatom, de megdolgoztam érte.

“Kácsi Mama mesélte, mikor meglátott a kórházban 2 hetesen, először azt mondta: »Jajj kisjányom, olyan kis koszos voltál, rád volt száradva a takony«. Hát így telt az első 2 hetem, így meg a többit tervezem! Puszi, pacsi! Boldog #szülésnapot, Anya!” – tette hozzá. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet