Annyira aranyos fotót posztoltak a kis Kamíliáról.
Hosszú Katinka és Gelencsér Máté gyermeke már elmúlt fél éves, a rajongók pedig imádják amikor a szülők betekintést engednek a mindennapjaikba és a kicsi fejlődésébe.
Hosszú Katinka, annak ellenére, hogy kislánya, Kamília születése előtt úgy gondolták férjével, Mátéval hogy nagyon is készen állnak a kisgyermekes létre. Nemrégiben azonban bevallotta, hogy minden várakozásukat felülírta a valóság, hiszen előfordult, hogy a kislány egész nap csak sírt, és ők nem tudták, mi tévők legyenek.

Kapcsolódó cikk

„A gyermek iránti aggódás valószínűleg egy teljesen más érzés, mint amilyet az eddigi életem során bármikor is éreztem. Olyan lelki trauma, amit nyilván minden anya átél, és nehéz szavakba önteni. Nemrég felhívtam anyukámat, elmeséltem neki, hogy ezen aggódom, meg azon gondolkozom, hogy majd milyen jó lesz, ha Kamília nagyobb lesz, és el tudja mondani, mi baja. Erre csak legyintett: ‘Ez az aggodalom most már életed végéig elkísér.’ Valószínűleg igaza van” – nyilatkozta az úszónő a Nők Lapjának.
A pár igyekszik egymásra, a sportra és a kislányukra is elegendő időt fordítani. Katinka év elején már arról posztolt, hogy családjával együtt utazott el edzőtáborba, mert úgy döntött, hogy ott szeretne lenni a párizsi olimpián.
A napokban pedig ezt meg is erősítette, egy közös fotón: „Kamival nagyon várjuk a nyarat, hogy végre együtt úszhassunk.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet