Hosszú Katinka életében jelenleg a kislánya áll az első helyen, aki már két hónapos korától átalussza az éjszakákat.
Hosszú Katinkával kapcsolatban legutóbb arról szóltak a hírek, hogy megcélozta a párizsi olimpiát. A háromszoros olimpiai bajnok számára ugyanakkor a napi ritmust kislánya diktálja, akinek világra jövetelét augusztus 6-án jelentette be egy cuki fotóval.
A 34 éves sztár először szerepel címlapon férjével és kislányukkal, a Nők Lapjának pedig arról is mesélt, milyen az élet lassan féléves gyermekével.
“Kamília általában hét és kilenc óra között kel. Nappal harminc-hatvan perces alvásciklusai vannak, amelyek között körülbelül két órát tud ébren lenni. Az etetéseket igyekszünk fix időpontokban megoldani, és este hét és fél nyolc között mindig lefektetjük” – mesélte a hetilapnak.
Hosszú Katinka szerencsésnek tartja magát, hogy kislánya két hónaposan már átaludta az éjszakát, és ez a napok 80 százalékában így is maradt, míg mások sokszor évekig felkelnek síró gyermekük mellé. Nappal és az ébrenlétek idején sokat foglalkoznak vele, ezt a baba igényli is.
“Egyelőre csak tíz-tizenöt percet nézelődik csöndben egyedül, aztán kiköveteli magának a törődést, a kézben létet. Nappal sokszor ringatom, gügyögök hozzá, gyönyörködöm benne, úgy alszik el a kezemben” – mondta.
Arról is beszélt, hogy Kamília sok ember között is nyugodt baba, nagyobb családi körben is mosolyog, kacarászik, jól érzi magát. Az úszónő és férje azt szeretné, ha a jövőben testvérei is lennének kislányuknak.
“Szeretnék sok gyereket. Hogy három lesz, vagy négy, azt meglátjuk” – vallotta be.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet