Nanushka már nem csak Charlize Theron vagy Taylor Swift, hanem Hosszú Katinka ruháját is tervezi

A magyar divattervező, Sándor Szandra cége, a Nanushka olyan világsztároknak készít ruhakollekciókat, mint Charlize Theron, Gigi Hadid, Taylor Swift vagy Drew Barrymore. A névsor tovább bővült, ugyanis Hosszú Katinka ruháját is ő álmodja meg.

Hosszú Katinka lett Az év európai női sportolója, a díjat hétfő este vette át a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) elnökétől. Az úszónő nem akármilyen ruhában jelent meg a díjátadón, melyet a világhírű magyar divatcég, a Nanushka tervezett.

sandor szandra nanushka ruha
Sándor Szandra , a Nanushka alapítója

A tavaly két világbajnoki címet szerző Hosszú Katinka talán a szokásosnál is elegánsabb öltözetben lepte meg a gála résztvevőit. Azt is elárulta, hogy ruháját a világhírű magyar divatcég, a Nanushka tervezte – írja a Bors. A többszörös olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, íme:

https://www.instagram.com/p/B8Ht_8eB81E

Nanushka, azaz Sándor Szandra egyre népszerűbb a világsztárok között, kollekcióját már nemcsak budapesti, hanem New York-i üzletében is árulják – írja a lap. Olyan ismert embereknek tervez ruhakollekciókat, mint Taylor Swift, Drew Barrymore, Gigi Hadid vagy épp Dua Lipa.

Hosszú nem csak az év sportolója lett 2020-ban, de portréfilmet is készítenek róla.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból