Követem Sztárok Hazánk új partihelyszínét Hosszú Katinka is megcsodálhatta Orbán Viktorral

Hazánk új partihelyszínét Hosszú Katinka is megcsodálhatta Orbán Viktorral

Promóció

A puritán körülmények között dolgozó Orbán Viktor magyar miniszterelnök számos ismert emberrel fotózkodott, ezúttal Hosszú Katinka és új párja, Gelencsér Máté voltak a vendégei.

Az új partihelyszín

Promóció
- Advertisement -

Orbán Viktor magyar miniszterelnök költözésénél a kormánymédia nem győzte hangoztatni 2018 végétől, hogy „puritán körülmények között folytatja 2019 januárjától Orbán Viktor miniszterelnök a munkáját az egykori Karmelita kolostor épületében a budai Várban”. Az erkély a miniszterelnöki dolgozószobából nyílik, ide lehet kikísérni a vendégeket. Hét ablakot bontottak ki azért, hogy ki lehessen alakítani az erkélyt.

Orbán Viktor és Rogán Antal a Budai Várban / Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda

Nyilván Albert Einstein óta minden relatív, így nem tudjuk eldönteni, Orbán dolgozószobája, amely több mint négymilliárdba fájt a kormánynak, mennyire puritán. Mindazonáltal impozáns látvány tárul elé munka közben.

A 444 tavaly augusztusban azt írta, Budapest új partihelyszíne Orbán terasza lett. A cikkükben össze is szedték, ki látogatott el – például az unokája, aki rollerezett – a magyar miniszterelnökhöz a puritán körülményeit megcsodálni.

Micsoda kilátások

Az ismert emberek sorát Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó gazdagítja. A cikkünk megjelenésétől számítva néhány perce feltöltött fotóhoz annyit írt Hosszú: “Micsoda kilátások!” Mint látható, a kilátásnak éppen háttal állnak.

Gelencsér Máté (b), Hosszú Katinka (k) és Orbán Viktor (j) / Fotó: A háromszoros olimpiai bajnok úszó hivatalos Facebook-oldala

Az egyelőre nem tudni, milyen apropóból látogatta meg Hosszú és párja, Gelencsér Máté a magyar miniszterelnököt. Viszont köztudott, hogy jó viszonyt ápol a legsikeresebb magyar úszó és Orbán. Hosszú Katinka többek között ingyen használhatja a súlyos adófizetői milliárdokból felépült Duna Arénát. Ezt titokban is akarták tartani, két éve, 2018-ban egy évig kellett a 24.hu-nak az ügy után menni, hogy kikérhessék a dokumentumokat.

Ezen a filmek premierjei csúsznak a koronavírus miatt

A nagy filmstúdiók a koronavírus-járvány és a mozi bezárások miatt kénytelenek új időpontokat találni a már kitűzött premierdátumok helyett, írja a . Kína még januárban döntött úgy, hogy bezárja a mozikat és vidámparkokat, hogy megfékezzék a járvány terjedését. A távol-keleti ország azóta már fokozatosan újranyitja a filmszínházakat, de a világ más tájain még folyamatban vannak a bezárások.

Az olimpiai bajnok életét egyébként meg is filmesítik, amelyre támogatást a Nemzeti Filmalaptól kapják. A 65 napig tartó forgatást azonban nem kellett elhalasztani a koronavírus-járvány miatt, pedig világszerte jártak el így. Hosszú egyébként letesztelte magát, negatív lett koronavírus-fertőzésre.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3