Hazánk új partihelyszínét Hosszú Katinka is megcsodálhatta Orbán Viktorral

A puritán körülmények között dolgozó Orbán Viktor magyar miniszterelnök számos ismert emberrel fotózkodott, ezúttal Hosszú Katinka és új párja, Gelencsér Máté voltak a vendégei.

Az új partihelyszín

Orbán Viktor magyar miniszterelnök költözésénél a kormánymédia nem győzte hangoztatni 2018 végétől, hogy „puritán körülmények között folytatja 2019 januárjától Orbán Viktor miniszterelnök a munkáját az egykori Karmelita kolostor épületében a budai Várban”. Az erkély a miniszterelnöki dolgozószobából nyílik, ide lehet kikísérni a vendégeket. Hét ablakot bontottak ki azért, hogy ki lehessen alakítani az erkélyt.

23721538 1672548 426ab854b2ffe545b6cb886b24b7dcab wm
Orbán Viktor és Rogán Antal a Budai Várban / Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda

Nyilván Albert Einstein óta minden relatív, így nem tudjuk eldönteni, Orbán dolgozószobája, amely több mint négymilliárdba fájt a kormánynak, mennyire puritán. Mindazonáltal impozáns látvány tárul elé munka közben.

A 444 tavaly augusztusban azt írta, Budapest új partihelyszíne Orbán terasza lett. A cikkükben össze is szedték, ki látogatott el – például az unokája, aki rollerezett – a magyar miniszterelnökhöz a puritán körülményeit megcsodálni.

Micsoda kilátások

Az ismert emberek sorát Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó gazdagítja. A cikkünk megjelenésétől számítva néhány perce feltöltött fotóhoz annyit írt Hosszú: “Micsoda kilátások!” Mint látható, a kilátásnak éppen háttal állnak.

hosszu katinka uj szerelme gelencser mate orban viktor karmelita kolostor
Gelencsér Máté (b), Hosszú Katinka (k) és Orbán Viktor (j) / Fotó: A háromszoros olimpiai bajnok úszó hivatalos Facebook-oldala

Az egyelőre nem tudni, milyen apropóból látogatta meg Hosszú és párja, Gelencsér Máté a magyar miniszterelnököt. Viszont köztudott, hogy jó viszonyt ápol a legsikeresebb magyar úszó és Orbán. Hosszú Katinka többek között ingyen használhatja a súlyos adófizetői milliárdokból felépült Duna Arénát. Ezt titokban is akarták tartani, két éve, 2018-ban egy évig kellett a 24.hu-nak az ügy után menni, hogy kikérhessék a dokumentumokat.

Ezen a filmek premierjei csúsznak a koronavírus miatt

A nagy filmstúdiók a koronavírus-járvány és a mozi bezárások miatt kénytelenek új időpontokat találni a már kitűzött premierdátumok helyett, írja a . Kína még januárban döntött úgy, hogy bezárja a mozikat és vidámparkokat, hogy megfékezzék a járvány terjedését. A távol-keleti ország azóta már fokozatosan újranyitja a filmszínházakat, de a világ más tájain még folyamatban vannak a bezárások.

Az olimpiai bajnok életét egyébként meg is filmesítik, amelyre támogatást a Nemzeti Filmalaptól kapják. A 65 napig tartó forgatást azonban nem kellett elhalasztani a koronavírus-járvány miatt, pedig világszerte jártak el így. Hosszú egyébként letesztelte magát, negatív lett koronavírus-fertőzésre.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból