Már az Instagram-oldalán is beszámolt arról, hogy nem tervez ilyesmit, és most a Nemzeti Sportnak adott interjújában is elmondta.

Az a biztos, hogy már 33 éves

Mint beszámoltunk róla, a napokban elterjedt a pletyka, hogy visszavonulásának bejelentésére készül az úszónő. Most az interjú során rögtön a tárgyra tértek és Hosszú Katinka megcáfolta a pletykák létjogosultságát, bár hozzátette, hogy valóban 33 éves, amit sajnál, mert még mindig élvezi az úszást – közölte a Szeretlek Magyarország.

Biztos, hogy egyszer visszavonulok, és az is biztos, hogy már sokkal kevesebb van előttem, mint mögöttem az úszásban

– magyarázta a Nemzeti Sportnak adott interjúban.

Elmondta, hogy mindig sikerült felfedeznie a tűzet, amely a legjobban motiválta és mindig előre vitte a hétköznapokban, a kemény munkában – és még mindig ezek a célok viszik tovább.

Hiányzik neki az úszás

Hosszú mesélt arról, hogy a tokiói olimpia után pihenőre ment, de elkezdett hiányozni neki az úszás. Győzködte az interjú készítőjét, hogy nagyon élvezi a munkát, a verseny közbeni adrenalint, és hogy akkor azt érzi, bármire, mindenre képes.
“Azt nem mondom, hogy így van rendjén, de az évek során azért már hozzászokhattam ahhoz, hogy olyanok jelennek meg rólam, melyek kapcsán még én sem tudom, miről is van szó – ki és honnan vette az információkat” – kommentálta a felröppenő pletykákat.
Hozzátette, hogy a média nem állt mindig az ő oldalán és többen leírták már. Azonban hozzászokott ahhoz, hogy olyan hírek jelennek meg róla, amelyeknek semmi valóságalapja nincsen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet