4 éve nem vágta le a körmeit, nem hiszed el, hogyan néz ki most

Simone Taylor a hosszú körmök megszállotja, de nem is akárhogyan! Több mint négy éve nem vágatta le, és igyekszik is szinte mindennap megosztani a rajongóival Instagramon, milyen praktikus.

Azt tudjuk, hogy Instagramon gyakorta olyan fotókat töltenek fel a felhasználók, mint például új manikűr vagy épp egy vagány óra. De még mindig a legnépszerűbb a nyaralós és kajás poszt.

22709127 360869517693815 6219265562623606784 n
Simone Taylor hosszú körmök megszállotja / Fotó: Simone Taylor Instagram-oldala

Simon Taylor erre igencsak rácáfol, hiszen ő a brutálisan hosszú körmök megszállotja. A német diáklány 2014-ben kezdte el növeszteni, mondván, soha többet nem akarja levágni.

Jelenleg több mint 15 centiméretes körmökkel rendelkezik a hüvelykujján.

A lány egy lapnak azt nyilatkozta, minden nap alaposan megtisztítja őket, hogy elkerülje a fertőzéseket. Gyakran festi a körmeit, ez azonban órákon át tartó procedúra, hiszen először a körömerősítőt viszi fel, majd jön az alaplakk, a szín, illetve a fedőlakk, írja a Cosmopolitan.

Reklám vagy pornó? Durva képekkel reklámoznak egy jégkrémet

A képek elég forró hangulatot teremtenek, úgyhogy nem csoda, hogy némelyik fotón olvadásnak indultak a jégkrémek. Az első kép a „Felnőtt fagyi – felnőtt fotók” felirattal jelent meg, csak hogy teljesen egyértelmű legyen az utalás. 210 Likes, 54 Comments – Alcreme (@alcreme) on Instagram: “Вдох-Выдох. Подготовились? Ужасно, опять красивая девушка.

Simone imádja a körmeit, de nem tagadja, hogy nagyon sok mindenben hátráltatják. Tesi órán például szinte mindenre képtelen, nem tud röpizni, kosarazni. A tanárai már sokszor könyörögtek neki, hogy szabaduljon meg tőlük, de ő nem hajlandó erre, pedig már a jegyei is leromlottak.

https://www.instagram.com/p/BjYIGctFUEW/?utm_source=ig_embed

Mint mondta a lapnak, alig tudja Simone Taylor leírni a nevét is. Nem csoda, hiszen nehezen lehet megfogni a tollat ilyen hosszú körmökkel. Az már csak hab a tortán, hogy a mosdóban is gondok vannak: a vécépapír használata nehézkes.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból