Nick Pope UFO-szakértő úgy gondolja, ha a földönkívüliek figyelik a bolygónkat, úgy gondolhatják, Will Smith a Föld védelmezője.

Az 53 éves újságíró, aki korábban a brit Védelmi Minisztériumnak dolgozott azzal az elmélettel állt elő, hogy ha az űrlények nem értik a fikció fogalmát, akkor félhetnek Will Smith-től, írja24.hu.

Nick Pope úgy gondolja, ha a földönkívüliek figyelik a Földet, akkor a televízióból sok információt szerezhetnek az emberekről. Azonban, ha nem ismerik a fikció fogalmát, akkor Will Smith olyan korábbi filmei alapján, mint a Man in Black vagy a Függetlenség napja, azt gondolhatják, a színész már több űrlény-inváziót megállított. 

Kaliforniába jöttem című filmet látva az idegenek azt is gondolhatják, hogy a sztár a bolgyót irányító elit tagja. Tehát a földönkívüliek Will Smith-t a Föld védelmezőjének tarthatják, és az Oscaron elcsattant pofon az erejére emlékeztethette őket. 

Mindez attól függ, hogy az idegenek értik-e a fikció fogalmát. Ha nem, akkor azt fogják hinni, hogy a Föld már többször is visszaverte az idegenek invázióját, és ennek elrettentő hatása lehet

– fogalmazott az UFO-kutató.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet