Párja megcsalta a húgával, és most gyereket is várnak

Igazi rémálomba csöppent a 25 éves nő, aki 5 éve élt együtt párjával, mikor megtudta, az húgával folytat viszonyt. Ha pedig ez nem lenne elég, testvére még teherbe is esett élettársától.

Húga és párja hivatalossá tették kapcsolatukat

A Dailystar cikkezett a nő Redditen megosztott történetéről. Elmondása szerint nagyon szoros kapcsolatot ápolt húgával a történtek előtt. Párját az egyetemen ismerte meg, és azt hitte, megtalálta élete szerelmét.

A boldogság csúfos véget ért, amikor egyik délután rajtakapta élettársát a húgával. Szakított a férfival, a húga a bocsánatáért esedezett, de közölte vele, hogy szerelmesek, és hivatalossá is teszik kapcsolatukat.

A család testvére pártját fogta

A húg ezután elárulta, négyhónapos terhes a férfitól. Még arra is megkérte, legyen a keresztanyja, de valószínűleg valójában csak az ingyen gyerekfelügyeletre és pénzre hajtott.
A nő végül megszakította a kapcsolatot az egész családjával, mivel mindenki a húga pártját fogta, és azért támadták, hogy nem támogatja a húga kapcsolatát. Elmondása alapján nagyon magányosnak és elárulva érzi magát, de úgy gondolja, jó döntést hozott.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk