Hugh Jackman koncertturnéra készül legnagyobb musical slágereivel.

Hirdetés

A The Man. The Music. The Show. elnevezésű koncertkörút Észak-Amerika és Európa koncerthelyszíneit célozza meg és a záróesemény a Hollywood Bowl arénájában megrendezik meg.

Az X-men franchise sorozatban és a Farkas című filmben az akció szerepeiről ismert Hugh Jackman számos musicalben és zenés színházi darabban is megcsillogtatta már tehetségét. Karrierje kezdetén a Szépség és a szörnyeteg színpadi változatában és a London Nemzeti Színházban bemutatott Oklahoma! című előadásban nyújtott alakításaival vált ismerté, mielőtt meghódította volna a mozivásznakat.

The greatest showman

2004-ben Tony-díjat is kapott a musical szerepeiért, majd pedig a Moulin Rouge-t is rendező Baz Luhrmann-féle Ausztraliában szerepelt Nicole Kidman oldalán. Ezeután a brit musical, a Nyomorultak következett, ahol szintén megcsillogtatta énekesi és színészi képességeit egyaránt. Olyannyira, hogy Oscar-díjat is kapott érte, de zsebre vágott még egy BAFTA- és Golden Globe-díjat is a zenei teljesítményéért.

Lumber Sexualok is sírnának Hugh Jackman új filmjén – – ContextUs

Szuperhős-film, amely megsirat. Na, a Logan című Wolverine-sorozat harmadik epizódjában garantáltan telesírod a popcornt. A Logan az Old Man Logan (Logan, az öregember – a szerk.) című képregényszérián alapul. Nyilván értelemszerűen a Farkasunk megöregedik. Ami miatt még érdekesebb lesz a film, hogy az idős Charles Xavier (Patrick Stewart) professzor is feltűnik, valamint Kalibán (Stephen Marchant).

Jackman legutóbbi éneklős filmje A legnagyobb showman volt, amely világszerte 435 millió dollárt termelt a mozikban.

? THE GREATEST SHOWMAN (2017) | Full Movie Trailer in Full HD | 1080p

Inspired by the imagination of P.T. Barnum, The Greatest Showman is an original musical that celebrates the birth of show business and tells of a visionary who rose from nothing to create a spectacle that became a worldwide sensation. —————- Cast: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron #TrailerCity #movie #trailer

A világkörüli turnén Jackman, a Legnagyobb showman, a Nyomorultak és más musical slágereiből válogatja össze a zenei repertoárját.

Aki szeretné élőben is meghallgatni a sztár produkcióját, annak Manchester, London vagy Birmingham a javasolt helyszín, hiszen az európai célálommások között ezek a városok szerepelnek.

Hirdetés