Hallgatom Az ember, aki meghódította a filmvilágot világkörüli koncertturnéra készül

Az ember, aki meghódította a filmvilágot világkörüli koncertturnéra készül

Promóció

Hugh Jackman koncertturnéra készül legnagyobb musical slágereivel.

Promóció
- Advertisement -

A The Man. The Music. The Show. elnevezésű koncertkörút Észak-Amerika és Európa koncerthelyszíneit célozza meg és a záróesemény a Hollywood Bowl arénájában megrendezik meg.

Az X-men franchise sorozatban és a Farkas című filmben az akció szerepeiről ismert Hugh Jackman számos musicalben és zenés színházi darabban is megcsillogtatta már tehetségét. Karrierje kezdetén a Szépség és a szörnyeteg színpadi változatában és a London Nemzeti Színházban bemutatott Oklahoma! című előadásban nyújtott alakításaival vált ismerté, mielőtt meghódította volna a mozivásznakat.

The greatest showman

2004-ben Tony-díjat is kapott a musical szerepeiért, majd pedig a Moulin Rouge-t is rendező Baz Luhrmann-féle Ausztraliában szerepelt Nicole Kidman oldalán. Ezeután a brit musical, a Nyomorultak következett, ahol szintén megcsillogtatta énekesi és színészi képességeit egyaránt. Olyannyira, hogy Oscar-díjat is kapott érte, de zsebre vágott még egy BAFTA- és Golden Globe-díjat is a zenei teljesítményéért.

Lumber Sexualok is sírnának Hugh Jackman új filmjén – – ContextUs

Szuperhős-film, amely megsirat. Na, a Logan című Wolverine-sorozat harmadik epizódjában garantáltan telesírod a popcornt. A Logan az Old Man Logan (Logan, az öregember – a szerk.) című képregényszérián alapul. Nyilván értelemszerűen a Farkasunk megöregedik. Ami miatt még érdekesebb lesz a film, hogy az idős Charles Xavier (Patrick Stewart) professzor is feltűnik, valamint Kalibán (Stephen Marchant).

Jackman legutóbbi éneklős filmje A legnagyobb showman volt, amely világszerte 435 millió dollárt termelt a mozikban.

This video is unavailable.

No Description

A világkörüli turnén Jackman, a Legnagyobb showman, a Nyomorultak és más musical slágereiből válogatja össze a zenei repertoárját.

Aki szeretné élőben is meghallgatni a sztár produkcióját, annak Manchester, London vagy Birmingham a javasolt helyszín, hiszen az európai célálommások között ezek a városok szerepelnek.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3